Mogelijk gemaakt door Blogger.

Deauty 1st Anniversary Box

Deauty blies onlangs zijn eerste kaarsje uit, en vierde dat met de box die eind augustus in de bus viel. Die was gevuld met beauty en bloemen, geen echte bloemen natuurlijk, maar het Deauty menu werd geprint op speciaal papier, dat vol bloemenzaadjes zit.
Verder staken er vijf 'full size' beautyproducten in, en enkele kleine extraatjes zoals een bonnentje voor een gratis Bioderma douchegel en het normale lintje werd vervangen door een luxueuze versie zodat je hem kan gebruiken als haarlint.
Maar nu over naar de echte inhoud natuurlijk!



♦ Bioderma - Sensibio H2O - 100ml (full size - €9.20)
Ik schreef op mijn blog al verschillende keren over dit product, dit is en blijft mijn favoriete make-up remover! Aanbrengen op een wattenschijfje en zo je gezicht reiningen. Dankzij de parfumvrije formule zonder alcohol is hij ook geschikt voor de gevoelige huid en voor de ogen.
Ik vind ook de kleine verpakking heel handig in de badkamer. Oké, de grotere versie komt goedkoper uit, maar nadien kan je een grote fles aankopen en het kleintje mee opvullen, zo doe ik het toch ook altijd!

Maybelline - Baby Lips (full size - €3.99)
Ze zijn al een tijdje heel populair in zowel Amerika als Azië, en eindelijk zijn ze nu ook in ons land beschikbaar, de Baby Lips van Maybelline. Heerlijke lippenbalsems die er leuk en vrolijk uitzien, maar daarnaast hebben ze heerlijke geuren en heel wat verzorgende eigenschappen.
Hij is rijk aan anti-oxidanten en vitamines waardoor hij de lippen hydrateert voor maar liefst 8u, maar ook verzorgt en herstelt, daarnaast bevat hij ook een SPF20.
Verkrijgbaar in vijf verschillende soorten, deze is de Mint Fresh, met een frisse muntgeur, zalig!

Garnier - Perfect Blur - 50ml (full size - €10.99)
Nog een nieuw product dat net in de winkels ligt, de Perfect Blur van Garnier. Een primer die zichtbaar rimpels, poriën en imperfecties vervaagt, en dankzij licht weerkaatsende deeltjes ook glans geeft aan de huid.
Aanbrengen na de dagcrème, en voor je make-up op het volledige gelaat.
Het is geen wondermiddeltje, maar mijn huid voelt glad aan. Brengt makkelijk aan en vormt een perfecte basis voor je make-up.

♦ Clinique - Long Lasting Lipstick 'All Hearts' (full size - €21.47)
Oké, dit is een full size product en van een heel fijn merk, maar toch is het niet volledig een 'echt' product. De verpakking ziet er normaal gezien veel anders en luxueuzer uit, maar al bij al is lipstick zelf wel the real thing, dus van de werking niets dan lof, hij blijft lang zitten!
De kleur is dan weer iets minder mijn ding, maar dat is smaak natuurlijk!

Avril - Blush (full size - €2)
Ik leerde het natuurlijke merk Avril kennen dankzij de vorige Deauty box, en deze maal zit er een blush in. Hij bevat geen parabenen en de kleur is heel erg mooi en naturel. Een koraal-roze kleurtje met een subtiele gouden toets, love it!

Deze box was een echte aanrader! Toch wel vijf fijne en full size producten met een waarde van rond de €47, en daarbij ook enkele nieuwe producten en favorieten, dus good job Deauty! Benieuwd naar volgende maand!
Wat denken jullie ervan?
Petra x

Deauty beauty box - €15, verzending inbegrepen
Meer info of bestellen via deauty.be