zaterdag 7 september 2013

Essence Me & My Ice Cream

Ok, ik toon jullie veel te laat enkele spulletjes die ik kocht van de Essence Me & My Ice Cream collectie die in augustus in de winkels lag! De limited edition collections van Essence zijn meestal zo snel uitverkocht dat je waarschijnlijk nu niets meer van deze terug zult vinden, maar ik wou ze jullie toch nog graag eens tonen!
De collectie bestond uit heerlijke sorbetkleuren, oogschaduw in zachte kleuren, drie lippenbalsems met een kleurtwist, een crème blush, shimmer pearls, pastelkleurige nagellakjes en nagelstickers, en om je handen proper te maken na het eten van een ijsje, zijn er ook hand wipes!
Ik ging voor een lippenbalsem, de shimmer pearls en de hand wipes.

Hand Wipes, I Scream Ice Cream - €1.39
Mijn favoriet zijn eigenlijk de vochtige doekjes! Ze ruiken goed, hebben een aardbeigeurtje, en ze doen hun werk goed! En als je met een zesjarige op pad bent, is dat altijd handig om bij te hebben!

Lip Balm in Ben & Cherries - €1.99
Ik vond de naam Ben & Cherries en de kleurtjes zo leuk bij deze lippenbalsem. En zoiets kan ik nooit teveel hebben vind ik!
Ze zijn gemaakt met sheaboter en jojoba-olie voor zachte lippen. De smaak vind ik bij deze wel niet zo heel aangenaam.

Shimmer Pearls - €3.39
Glanzende pareltjes die eruitzien als ijsbolletjes, in heerlijke pastelkleurtjes! Oké, ik liet me een beetje meeslepen door de verpakking: pastel, pink, glitter, ice cream, ... want eigenlijk heb ik dit product niet echt nodig en nog niet echt vaak gebruikt! Ik ga natuurlijk eerder aan de slag met mijn Guerlain parels!
Maar ze zijn leuk! Ze geven een beetje glans af en al bij al is het toch een leuk product!

Wat denken jullie van deze items? Hebben jullie iets gescoord uit deze collectie, let me know!
Petra x

Ondertussen ligt de Essence "Be Loud!" collectie al in de winkels, en zoals de naam al doet vermoeden val je zeker op met deze producten! Camouflageprints en -kleuren als olijf, grijs, zwart en goud, worden gecombineerd met krachtige kleuren als felroze, paars, oranje en abrikoos! Ik zag leuke jumbo oog- en lippotloden, en ik kocht zelf al de graffiti topper nagellak, boordevol glitters in allerlei vormen en kleuren!

16 opmerkingen:

 1. Ik vond het leuke artikelen, maar inderdaad, bij ons is ook alles uitverkocht.. Ik heb er zelf niets van gekocht, het was net rondom mijn operatieperiode. Vrolijke kleurtjes in ieder geval, daar hou ik wel van!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die ijs-potjes en ijs-lepels zijn de max :D
  Waar heb je die gehaald?
  (Sorry als je dit al geschreven hebt.)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik kocht ze via ebay, ze kwamen van Hong Kong, maar ik heb al gehoord dat ze in winkel Big Bazar ook verkrijgbaar zijn (geen idee waar die precies gelegen zijn, eens kijken op hun website), en ik heb ze in Destelbergen in de kangoeroe in het volledig wit ook zien liggen!

   Verwijderen
 3. ah dat ziet er zo cute uit allemaal, net snoepjes

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik was gaan kijken maar het schap was al geplunderd :) de parels lijken me wel leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Deze collectie vond ik op zich wel leuk, maar ook weer niet heel bijzonder. Ik heb er niks van aangeschaft. Ik ga de nieuwe collectie maar eens bekijken.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Buiten de lippenbalsems zit er niks tussen dat ik van plan ben nog te kopen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik zag ze al liggen in de schappen maar ze spraken me niet zo aan. Ik wacht de nieuwe collectie af:p Mooie foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Die shimmer pearls had ik graag gehad, maar helaas: ik greep er overal naast :(

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, ik had blijkbaar geluk eens een vol schap tegen te komen!

   Verwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram