Mogelijk gemaakt door Blogger.

Essence Me & My Ice Cream

Ok, ik toon jullie veel te laat enkele spulletjes die ik kocht van de Essence Me & My Ice Cream collectie die in augustus in de winkels lag! De limited edition collections van Essence zijn meestal zo snel uitverkocht dat je waarschijnlijk nu niets meer van deze terug zult vinden, maar ik wou ze jullie toch nog graag eens tonen!
De collectie bestond uit heerlijke sorbetkleuren, oogschaduw in zachte kleuren, drie lippenbalsems met een kleurtwist, een crème blush, shimmer pearls, pastelkleurige nagellakjes en nagelstickers, en om je handen proper te maken na het eten van een ijsje, zijn er ook hand wipes!
Ik ging voor een lippenbalsem, de shimmer pearls en de hand wipes.

Hand Wipes, I Scream Ice Cream - €1.39
Mijn favoriet zijn eigenlijk de vochtige doekjes! Ze ruiken goed, hebben een aardbeigeurtje, en ze doen hun werk goed! En als je met een zesjarige op pad bent, is dat altijd handig om bij te hebben!

Lip Balm in Ben & Cherries - €1.99
Ik vond de naam Ben & Cherries en de kleurtjes zo leuk bij deze lippenbalsem. En zoiets kan ik nooit teveel hebben vind ik!
Ze zijn gemaakt met sheaboter en jojoba-olie voor zachte lippen. De smaak vind ik bij deze wel niet zo heel aangenaam.

Shimmer Pearls - €3.39
Glanzende pareltjes die eruitzien als ijsbolletjes, in heerlijke pastelkleurtjes! Oké, ik liet me een beetje meeslepen door de verpakking: pastel, pink, glitter, ice cream, ... want eigenlijk heb ik dit product niet echt nodig en nog niet echt vaak gebruikt! Ik ga natuurlijk eerder aan de slag met mijn Guerlain parels!
Maar ze zijn leuk! Ze geven een beetje glans af en al bij al is het toch een leuk product!

Wat denken jullie van deze items? Hebben jullie iets gescoord uit deze collectie, let me know!
Petra x

Ondertussen ligt de Essence "Be Loud!" collectie al in de winkels, en zoals de naam al doet vermoeden val je zeker op met deze producten! Camouflageprints en -kleuren als olijf, grijs, zwart en goud, worden gecombineerd met krachtige kleuren als felroze, paars, oranje en abrikoos! Ik zag leuke jumbo oog- en lippotloden, en ik kocht zelf al de graffiti topper nagellak, boordevol glitters in allerlei vormen en kleuren!