Mogelijk gemaakt door Blogger.

Lush Christmas 2013

Vandaag is de herfst officieel begonnen, nog een beetje te vroeg misschien om aan de kerstdagen te denken, maar ik kijk er stiekem toch altijd een beetje naar uit. Ik heb een aantal favorieten merken die heerlijke producten hebben speciaal voor kerst, en daar is Lush eentje van! De collectie mag vanaf vandaag eindelijk gedeeld worden met het publiek, dus ik kon niet langer wachten!


Voor de collectie van dit jaar hebben ze enkele nieuwe ontwikkelingen:
- Zo werd de glitter van niet-biologisch afbreekbare plastiek vervangen door sterretjes van agar gelei en door eetbare glitter.
- Bij Lush werken ze eraan om bewaarmiddelen volledig te verwijderen. Twee luxueuze limited edition bodylotions bevatten geen bewaarmiddelen, net als de meeste andere producten uit deze collectie.
- De feestelijke collectie bevat ook een aantal geuren uit de vaste collectie, zo kan je gans het jaar door genieten van de geur van je favoriete kerstproduct.
Kijk eens eventjes mee:

Elk jaar kijk ik vooral uit naar de Snow Fairy douchegel (va. €6.95), is echt mijn favoriete geur! Lekker zoet, roze van kleur en vol glitters, perfect!
Dit jaar vind je naast de douchegel ook de Snow Fairy Sparkle (€8.95), een massage-olie die eruit ziet als een roze engeltje, vol glitters en het snow fairy parfum. Daarnaast is er opnieuw de Magic Wand (€9.50), een herbruikbare bubblebar in de vorm van een roze ster die je gewoon even in je bad kan laten zwieren en later gewoon opnieuw kan gebruiken!

Ook op mijn must-have lijstje, vind je Santa's Lip Scrub (€9.50). Ik blijf fan van de Bubblegum versie, de Popcorn van vorig jaar vond ik niet zo echt smakelijk, maar deze Santa-versie heeft de smaak van colasnoepjes, en heeft een rode kleur!! Ook voor de lippen vind je in deze collectie de Santa Baby Lip Tint (€9.50), een verzorging voor de lippen die ook een rode kleur krijgen. Hij zit vol Fair Trade boters om te voeden, wortelolie voor extra verzorging, extracten van kersen en dadels voor een zoete feestelijke smaak en kaneelextracten die het volume van je lippen boosten!

Naast de Snow Fairy douchegels, zitten er nog een aantal geuren in het gamma. Zo is er de Ponche (va. €8.50), is Spaans voor Punch en is geïnspireerd op Mexicaanse fruitpunch gemaakt met pruimen, sinaasappels, kaneel en vanille. Daarnaast is er ook Rose Jam ( va. €8.95), een combinatie van Goijbessensap, die de huid helderder maakt, siciliaanse citroen, zorgt voor een extra boost, en dan ook rozenolie en rozenabsoluut die de huid verzachten en heerlijk parfumeren.

Naast de douche-, ook heel wat badproducten. Zo is er Star Light Star Bright (€5.95), een badolie die je bad vult met een zilveren sterrenstof. Nog meer badolie met The Melting Snowman (€4.50), die heel warm en kruidig ruikt met kaneel, limoen en zoete sinaasappel.
Enkele leuke bubble bars, zoals de Candy Mountain (€5.25) die je zoete, witte, fluffy bubbels geeft, Christmas Eve (€5.95) met de geur van Ylang Ylang en jasmijn. Maar de schattigste van allemaal is Penguin (€5.25), een kleine blauwe pingiun, met de geuren van oranjebloesemabsoluut en mandarijnolie.

Daarnaast ook heel wat bruisballen.
Bombardino (€3.95), die ruikt naar heerlijke citroen cheescake.
Snowman (€4.95), met de geur van vanille en ylang ylang.
So White (€5.95), ziet eruit als sneeuw, maar heeft een roze hart en ruikt naar appel.
Luxury Lush Pud (€5.95), een heerlijke kerstpudding, met kleurige polka dots en de geur van ylang ylang en lavendel.
Cinders (€3.95), geeft je het gevoel van een knetterend haardvuur, een verwarmende geur van kaneel en zoete sinaasappel, samen met knettersnoep om de illusie helemaal compleet te maken.
Father Christmas (€5.95), een vrolijke kerstman met de geur van mandarijn, bergamot en oranjebloesem.
Golden Wonder (€6.45), een gouden cadeautje die ruikt naar champagne dankzij zoete sinaasappel, cognac en limoen.
Shoot for the Stars (€5.95), met de geur van de bestselling zeep Honey I Washed The Kids.
En als laatste ook een Secret Santa (€8.95), het perfecte cadeautje. Het is een bruisbal in de vorm van de allereerste Lush shop met binnenin nog een vrolijke miniatuur kerstman.

Als laatste zet ik nog even de zepen op een rijtje. De Snow Globe (€5.95), een mooie sneeuwbol inclusief witte sneeuwvlokjes, met de geur van pompelmoes en ylang ylang. Snowcake (€5.95), ruikt naar marsepein. En Mr. Punch (€6.95), een fruitige punch met jeneverbes, zwarte bes, limoen, kokosnoot en een scheutje gin!

Nog meer zepen met de Orange Jelly (€6.50), net een heerlijk versgeperste sinaasappelsap. Noriko (€6.50), genaamd naar de Japanse uitvindster van deze zeep met typische Japanse ingrediënten zoals sake, tofu en rijst. En als laatste de Angel's Delight (€5.95), een superfruitige zeep!

Verder bevat de collectie nog enkele gezichtsreinigers (Bûche de Noël en Let The Good Times Roll) en een vers gezichtsmasker (Rudolph), twee nieuwe limited edition bodylotions, zonder bewaarmiddelen (Sikkim Girls en Celebrate). Maar daarnaast ook schattige verpakkingen en héél wat leuke cadeau-pakketten!
Zeker om verder naar uit te kijken dus!

Wat denken jullie, te vroeg of toch al leuk om eens te zien? Oké, het is een hele hoop, maar hebben jullie al favorieten? Bij mij sowieso de Snow Fairy douchegel, maar daarnaast ook de Santa Lip Scrub. Voor in bad zijn mijn favorieten de Bombardino bruisbal, de Secret Santa en de Candy Mountain, maar de schattigste van al is toch de Penguin, met mijn favoriete geur oranjebloesem!
Petra x

Lush kerstcollectie, vanaf 4 oktober in de Lush-winkels