Mogelijk gemaakt door Blogger.

The Body Shop: Honeymania

Een Bath & Body-collectie verrijkt met wilde honing? Yes, dat is de heerlijke Honeymania collectie van The Body Shop! Honing heeft naast een heerlijke zoete geur ook heel wat natuurlijke hydraterende eigenschappen die de huid voeden, glad en fluweelzacht maken.
Voor deze collectie maakte The Body Shop gebruik van Community Fair Trade-honing uit Ethiopië, gemaakt van de nectar van duizenden wilde bloemen!
In het totaal zeven heerlijke producten, waarvan ik er een aantal testte, kijk eens eventjes mee:

Honeymania Body Scrub (200ml - €15)
I love, love, love this stuff! Hij ruikt heerlijk en voelt super aan op de huid.
Het is een crème achtige body scrub die dode huidcellen verwijdert waardoor de huid weer zacht en glad aanvoelt. Deze scrub heeft een heerlijke bloemachtige, zoete geur van honing. Echt, bij deze ruik je echt de honing het beste!

Honeymania Soap (100gr - €3.50)
Een stuk zeep met honingraat-detail en een superschattig bijtje erop. Heeft een zoete geur van honing, en hij reinigt en verfrist de huid. Ik ben niet echt een stuk-zeep gebruiker, maar voor deze maak ik graag een uitzondering!

♦ Honeymania Lip Balm (€5.50)
Een zoete lippenbalsem die je lippen verzorgt en zacht maakt. Hij trekt snel in en voelt goed aan op je lippen, al vind ik bij de lippenbalsems van The Body Shop dat ze allemaal wat dezelfde smaak hebben.

Honeymania Eau de Toilette (30ml - €14)
Dit superhandig mini-parfumflesje zit nu al enkele weken in mijn handtas, en ik gebruik het constant. Het is een zachte, zoete geur van honing, heel licht en draagbaar. Bijsprayen overdag is zeker nodig, maar dat maakt het net extra leuk!

Honeymania Showergel (250ml - €7)
Als laatste staat de Honeymania douchegel al een weekje in mijn douche. Het is een zeepvrije douchegel die heerlijk schuimt en de huid niet uitdroogt. Een zachte huid en een fijne geur onder de douche!

Ik vind het echt een heerlijke collectie, de geur is zalig en mijn huid is ook heel tevreden. Ik ben vooral fan van de body scrub en de eau de parfum. Verder in de collectie vind je nog een Bubble Bath Melt, voor heerlijke honingbubbels in je bad, en een Body Butter, die echt als topproduct wordt aangeprezen, om de huid te hydrateren! Perfect voor de winter lijkt me, dus die body butter moet ik echt nog in huis gaan halen!

Wat denken jullie van deze honing-collectie?
Petra x

The Body Shop - Honeymania
Verkrijgbaar sinds 26 augustus 2013