Mogelijk gemaakt door Blogger.

Deauty Apothecary Box

Deauty blijft bij de thema-boxen,  en ik klaag niet want ze zijn superleuk! Na de Respect Box en vorige maand de Anniversary Box, wegens de eerste verjaardag van het initiatief, kwamen ze voor september met de Apothecary Box, waarin je het beste uit de hedendaagse farmacie kan ontdekken. Denk niet aan pilletjes of siroop, nee je vind heel wat fijne merken en skincare producten bij de apotheek, en deze vond je ook terug in de laatste box, die trouwens heel leuk aangeboden werd op een voorschrift! Kijk eens eventjes mee:



Plante System - Hydraterende crème met Edelweiss - 30ml (full size - €15.25)
Ik kende het merk Plante System nog niet, maar dat is het leuke aan de Deauty boxen, je ontdekt er heel wat nieuwe merken en producten. Deze is een voedende crème die je huid iedere dag beschermt en hydrateert. Deze rijke en smeuïge crème haalt zijn kostbare extracten uit de Edelweiss-plant, die bekend staat voor haar resistentie tegen de koude en tegen UV-stralen.Dankzij de formule voelt je huid de hele dag soepel en stralend aan, die dan ook bestand is tegen koude.

's Morgens en 's avonds aanbrengen op een gereinigde huid. Het is een rijke crème, maar voelt wel heel licht aan. Je hebt maar weinig nodig om je hele gezicht mee in te wrijven. Hij ruikt ook heel aangenaam en natuurlijk. Doordat hij de huid zo beschermt, vooral ook tegen koude, en goed hydrateert, gaat deze echt wel mijn favoriete product worden komende winter!

A-Derma - Sensifluid - 75ml (200ml - €12.99)
Dit kleine handige flesje is een reinigingsmelk van A-derma. Een frisse en zachte textuur die je huid op een effectieve manier reinigt. Aanbrengen op een wattenschijfje en in cirkelvormige bewegingen over je gezicht wrijven.
Ook geschikt voor de ogen, en voor de gevoelige huid, dankzij zijn formule met haverextract die de huid beschermt en kalmeert.

Eucerin - pH5 Handcrème - 30ml (75ml - €7.80)
Heerlijke zachte handen dankzij  deze handcrème van Eucerin, in een handige verpakking die perfect in de handtas past! Ik merk toch al aan mijn handen dat het kouder begint te worden, want ik moet ze al meer en meer gaan insmeren.
Deze is een milde handcrème die de handen zacht en glad maakt, en ook langdurig beschermt tegen uitdroging. De pH5 EnzymeProtection houdt de natuurlijke weerstand van de huid in stand.
Komt niet zo makkelijk uit de tube, maar wrijft wel makkelijk open. Mijn handen voelen direct gevoed en zacht aan.

ROC - Retin-ox Correxion Dagcrème - 15ml (40ml - €32.50)
Ik gebruikte eerder al het oogserum van dit gamma, maar dit is de Retin-ox correction dagcrème van ROC, die rimpeltjes en fijne lijntjes verzacht. 
Het is een snelwerkende formule die twee anti-verouderingstechnologieën combineert: Retinol & Hyaluronzuur, waardoor je na een week al verandering zou moeten zien! Ik ben benieuwd!

Weleda - Body Lotion met Wilde Roos - 20ml (200ml - €13.99)
Een heerlijke bodylotion van Weleda die het natuurlijke regeneratieproces van de huid bevordert en ervoor zorgt dat ze haar elasticiteit behoudt. Ingrediënten zoals biologische wilde rozenolie, jojoba-olie en hamamelis maken de huid zichtbaar gladder. De fijn geur van Damascusroos zorgt voor een zalig ontspannen gevoel.

♦ Weleda - Pluimgierst Shampoo - 18ml (190ml - €9.99)
Een fijne shampoo van het merk Weleda die je haar en hoofdhuid op een zachte wijze reinigt en de natuurlijke veerkracht en glans van je haar behoudt. Hij bevat biologisch pluimgierextract met een regenererende werking en wordt aangevuld met rustgevende macadamia notenolie en salie-extract, voor een stimulerende en zuiverende werking.
Ik ben niet echt fan van de geur, maar mijn haar voelt proper aan!

Veel miniatuurtjes deze maal, maar toch heel fijne merken en producten! Ik ben alvast benieuwd waarmee ze volgende maand op de proppen komen.
Wat denken jullie van de Apothecary box?
Petra x

Deauty is een maandelijke verrasingsbox vol fijne beautyproducten, waar je €15, inclusief verzending, voor betaald. Je weet nooit op voorhand wat erin zal zitten, maar het altijd meer waard dan hetgeen je ervoor betaald. Meer info en hoe bestellen vind je op de deauty website.