donderdag 3 oktober 2013

Donderdag = Sportdag

Vanaf nu ga ik op donderdagavond een uurtje sporten! Ja, je hoort het goed, hoewel ik helemaal niet sportief ben aangelegd ga ik vanaf nu elke week trouw mee met één van mijn besties! Vorige week was de eerste les, en ik moet zeggen, ik vond het echt wel leuk en verschoot er nog van hoeveel conditie ik eigenlijk nog had, haha!
Als mama van een zesjarig jongen, en met een drukke job waarbij ik alles behalve stil moet zitten, heb ik natuurlijk wel al heel wat beweging op een dag!
Maar tijdens mijn donderdags uurtje train ik vanaf nu ook andere spieren, spieren waarvan ik niet eens meer wist dat ze bestonden (dat ondervond ik vorige week vrijdag maar al te goed), dus ik hoop vanaf nu wat sportiever door het leven te gaan.

Op donderdag moeten jullie dus alvast geen nieuw artikeltje op de blog verwachten (klaagtweets achteraf of op vrijdag, die kunnen waarschijnlijk wel verschijnen).
Oké, nu ga ik alvast mijn sportoutfit gaan aantrekken (wat geen makkelijke opgave is, want ik heb niet eens een echte sportbroek, degelijke sportschoenen en dergelijke, maar ik kan me voorlopig nog behelpen).

Gaan jullie vaak sporten?
Petra x

22 opmerkingen:

 1. ooooh sportief!
  sport ze! =)
  liefs,
  denise

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super! Heel veel plezier met sporten :) Door stage kom ik er nu bijna niet meer aan toe, maar ik moet het echt gaan inplannen in mijn agenda om nog eens te gaan zwemmen of lopen of zumba,.. :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja je moet er echt de tijd voor nemen! Ben al blij dat ik samen met een vriendin ga, dan heb je niet zo snel de neiging om af te zeggen ;)

   Verwijderen
 3. Succes ermee ! Ik ga 2 à 3 maal per week gaan fitnessen en ik heb daar echt deugd van. Al moet ik toegeven dat er soms weken zijn waarbij ik me met moeite tot daar kan slepen ...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Amai, chique! Ik hou het voorlopig op 1x, heb een week nodig om mijn spieren te laten recupereren ;)

   Verwijderen
 4. Sporty Petra :) En dat is een ideaal excuus om een nieuwe sportoutfit te gaan shoppen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel veel plezier met het sporten! Goh ik sport eigenlijk veel te weinig haha:p Zou een voorbeeld moeten nemen aan jou;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Haha, ik ben ook net begonnen. En amai er bestaan echt wel super veel spieren die ik duidelijk niet heb/had!
  Heel veel succes! Ik ben ook begonnen met een bestie dat lukt toch altijd makkelijker! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Amai, voor het moment serieus pijnlijke kuiten, maar het zal wel beteren, hoop ik!
   Ja inderdaad, met twee is het iets meer motiverend! Veel succes ook!

   Verwijderen
 7. Wat goed meid!! Wat voor sport doe je? Ik ga maandag en woensdag trouw naar de sportschool, de maandag doe ik een groepsles: bodypump en woensdag ga ik de fitness zaal in om de probleemgebieden (BBB) aan te pakken. De iPod sleept me er dan echt doorheen want ik vind het soms echt saai ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh, wat doe je veel, sportief hoor! Ik ga enkel een uurtje in de week, conditietraining! Het is in een kleine groep en ik ga samen met een vriendin. Het is elke week wel iets anders en ik vind het heel leuk!

   Verwijderen
  2. Hartstikke goed van je meid!!

   Verwijderen
 8. you goo!! leuk zeg! en wat doe je juist van sport? Ik doe spinning en bootcamp en x-training: 3u per week en zou nog willen lopen (voor de vetverbranding maar geen tijd meer over... helaas!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat doe je veel!! Ik ga voor 1uurtje conditietraining :)

   Verwijderen
  2. Wat doe je veel!! Ik ga voor 1uurtje conditietraining :)

   Verwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram