Mogelijk gemaakt door Blogger.

Gosh herfst/winter 2013 collectie

Je hebt al eens een dikke jas en een sjaal nodig om buiten te komen, dus nu is het echt wel tijd met herfst- en wintercollecties aan de slag te gaan. Vandaag toon ik jullie graag enkele producten uit de nieuwe make-up collectie van Gosh, speciaal voor herfst en winter.
Het is een fijn merk, heel betaalbaar en makkelijk te verkrijgen, en bovendien hebben ze heel wat mooie producten. Nieuw in het gamma zijn de CC Creams, zes nieuwe speciale nagellakjes, nieuwe mascara's en blushes, kleurrijke eyeliners en ook voor de oogschaduw mag het kleurrijk zijn. Heel wat glitter, paarstinten, maar er wordt ook een link gelegd met jeans, dankzij een paar denim-kleuren.
Ik testte een paar producten uit!



Gosh CC Cream Illuminating Foundation (€12.99 - 30ml)
Sinds kort heeft ook Gosh een CC Cream in zijn assortiment. De meeste merken volgen deze trend nu wel.
Een cc cream is een color correcting cream, waarbij dus vooral gewerkt wordt naar een egale huid dankzij een betere dekking, terwijl het nog steeds een lichte textuur heeft.

Bij Gosh gaan ze de huid gaan egaliseren door lichtreflecterende pigmenten. Het is een olie-vrije formule, die de huid ook gaat hydrateren, en heeft een spf 10.
Ik testte de kleuren Sand en Natural, die beide best een goede match vormen met mijn huidskleur. Sand is iets donkerder, met een bruine tint, waar de Natural een iets rozige tint heeft. Ik kies vooral de Natural.

Hij geeft een redelijk goede dekking, al gebruik ik wel op rode vlekjes en puistjes een concealer vooraf omdat die niet volledig verdwenen zijn. Hij geeft een mooie glow dus het illuminating-effect is zichtbaar en net genoeg aanwezig. Hij is heel betaalbaar en voor mij daarom een perfecte foundation voor dagdagelijks gebruik.
links = sand , rechts = natural

Gosh Natural Blush in Melon (€8.79)
Om je een mooie teint te geven, heeft Gosh nu ook twee Natural Blushes in de collectie. Flower Power en Melon. Deze laatste zie je hier. Melon is een perzikkleurtje, heel licht en met een mooie glow. Het is een lichte textuur die een mooie subtiele kleur geeft, perfect op een lichte huid in de winter!

Gosh Quattro Eye Shadow in Tempting Purple (€10.99) - Matt Duo Eye Shadow in Blue Jeans (€9.49)
Voor de ogen kiezen ze dit najaar voor kleur, met paars- en blauwtinten.

Van de Quattro Eye Shadow is een nieuw palet uitgebracht, Tempting Purple, vier paarse tinten van licht naar donker. Je kan daarbij perfect voor een paarse smokey-eye gaan, of de kleuren apart gaan gebruiken voor een subtiele tint aan je look.
De kleuren zijn goed gepigmenteerd en blenden goed.

De Matt Duo Eye Shadow is nieuw uitgebracht in Blue Jeans. Twee matte blauwtinten in een lichte en een donkere kleur. Ze zijn een beetje poederachtig, maar toch makkelijk aan te brengen.
Vooral de donkerblauwe tint vind ik heel geslaagd, maar ik gebruik het toch in combinatie met beige en zwart.

Gosh Velvet Touch Eye Liner in I Sea You - €7.79
Speciaal voor het najaar zijn er vijf nieuwe kleuren beschikbaar van de Velvet Touch Eye Liner, één van de bestsellers van Gosh! Met de vijf nieuwe kleuren gaan ze voor glitter en kleur. Hier zie je de appelblauwzeegroene I Sea You, een beetje een zomerse kleur, maar door de glitter is het ook heel feestelijk!

De eyeliner is verrijkt met jojoba olie en vitamine E, dus is heel fijn voor de oogleden en brengt ook makkelijk aan dankzij de creamy textuur. Hij is ook waterproof dus blijft heel lang zitten.
Ik zou de kleur op zich niet alleen gebruiken, gewoon omdat ik niet zo echt ben voor opvallende kleuren en look bij mijn ogen. Maar ik gebruik het in combinatie met zwart om toch wat meer diepte te geven aan mijn make-up, en dat vind ik echt het beste voor mij!
Het is een heel fijn product, heel mooi gepigmenteerd, dat makkelijk aanbrengt!

Gosh Darling Lashes Mascara - Volumateur Mascara (€10.99/st.)
Twee nieuwe mascara's in de collectie. Ze gaan allebei voor extra volume. De Darling Lashes is zelf een extreme volume mascara, de Volumateur zorgt voor volume en is daarnaast ook waterproof, perfect op regenachtige herfstdagen!
Ik heb ze zelf nog niet geprobeerd, ik hou me echt aan één of twee mascara's per drie maand, maar ik hou jullie zeker op de hoogte van mijn bevinden. Ik zag bij reviews op andere blogs wel al een mooi resultaat, dus ik ben benieuwd!

Gosh nagellak in Frosted Silver en Denim Delight (€7.29/st.)
Om je look helemaal af te maken, brengt Gosh zes nieuwe kleurtjes nagellak uit, geen saaie, alledaagse kleurtjes, maar nieuwe en speciale tinten en texturen.

Hier zie je de Frosted Silver, een heel feestelijk kleurtje. Het is gliterry met een matte finish. Hij brengt heel makkelijk aan, één laagje heb ik hier op en dat was voldoende. Twee zou misschien nog een donkerder effect creëren, maar ik dacht al aan de horrorverhalen om de nagellak achteraf opnieuw te verwijderen.
En daarnaast ook de Denim Delight, een mooi blauw jeans-kleurtje. Een heel leuke basic kleur, die toch net iets anders is.
De kleur dekt prima, heeft wel twee laagjes nodig om een mooi egaal resultaat te bekomen.
Je kan ze ook gerust samen gebruiken, om zo een leuke accentnagel toe te voegen!

Wat denken jullie van deze nieuwe Gosh collectie?
Petra x

Gosh Herfst/winter 2013
Verkijgbaar bij kruidvat