zondag 6 oktober 2013

Max Factor: Wild Collection + Clump Defy Mascara

Ik heb elke dag make-up op, en kan me niet voorstellen dat dat op een dag anders gaat zijn. Naast het proberen creëren van flawless skin, ga ik ook altijd voor opgemaakte ogen.
Vandaag toon ik jullie graag enkele nieuwe oogmake-up producten van het merk Max Factor. Daarbij twee oogpotloden en oogschaduwen van de Wild Collectie, en de Clump Defy mascara's.

Als eerste toon ik jullie graag de items uit de Wild collectie. Met deze nieuwe collectie wil Max Factor de vrouw laten kiezen voor haar wilde kant. Dat is voor iedereen verschillend dus je kan zowel kiezen voor opvallende techno kleuren, ofwel gaan voor taupe tinten. Mijn ogen mogen wel opvallen, maar dan niet echt door opvallende kleuren. Ik testte de taupe en groen/blauwige kleuren uit!
Als eerste zie je hier de Wild Shadow Pencils, verkrijgbaar in zes verschillende kleuren, die je ook makkelijk samen kan mixen.

Het is een twee-in-één gel shadow + liner, dus je kan hem gebruiken als eyeliner of op de waterlijn van je oog, maar evengoed ook als oogschaduw op je gehele ooglid.
Hier zie je de kleuren Blue Icy Fury, een ijsblauwe kleur, en Caramel Rage, een warme bruin-kopertint.
De pencils bevatten shimmers, waardoor ze een glanzende look hebben. Ze hebben een creamy textuur, waardoor ze makkelijk aanbrengen en ook makkelijk te blenden zijn.
De Caramel Rage vind ik heel mooi, de Blue Icy Fury is wat een koele kleur en die vind ik niet echt bij mij passen.

Daarnaast vind je in de collectie ook de Wild Shadow Pots, heel wat kleur en pigment met deze oogschaduw, verkrijgbaar in zes verschillende kleuren. Je kan de oogschaduw gewoon droog aanbrengen, of voor een nog intensere look breng je hem aan met een nat kwastje.

Hier zie je de kleuren Turquoise Fury, een zilvergroene kleur, en Burnt Bark, een bruine-taupe kleur. Ze zijn echt heel mooi gepigmenteerd en de kleuren zijn heel mooi. Ze brengen makkelijk aan en blijven er de hele dag mooi uitzien! Ze glanzen heel mooi en zijn perfect te combineren met andere tinten. Vooral de Burnt Bark is een heel neutrale kleur die bij heel wat looks mooi staat.

In de Wild collectie vind je ook de Wild Mega Volume Mascara die zorgen voor meer volume, maar ik ging voor de nieuwe Clump Defy Mascara. Ik ben altijd al fan geweest van de mascara's van Max Factor, dus was heel benieuwd naar deze. Hij komt in een gewone versie, en een waterproof.
Een mascara gebruik je altijd best maar voor 3 maanden, dus ik ben eerst aan de slag gegaan met de Clump Defy Waterproof Mascara.

Hij belooft veel volume met daarbij perfect gescheiden wimpers. Het borsteltje heeft een afgeronde vorm, is flexibel en van zacht plastiek gemaakt. Heel makkelijk en snel om aan te brengen.
De wimpers zijn inderdaad perfect gescheiden. Hij vormt geen klonters en brengt heel fijn aan. Ook voor de onderste wimpers is hij daarvoor perfect! Ik vind het een hele fijne mascara, het resultaat ziet er prima uit, en het aanbrengen gaat easy!

Ik ben vooral fan van de taupe-kleuren, die geven een mooie warme look. Ook de zilvergroene oogschaduw geeft een warme tint, ik gebruikte hem al in combinatie met de taupe-kleur.
Op de bovenste foto zie je een ooglook met het Shadow Pencil in Caramel Rage en de Shadow Pot in Burnt Bark.
Op de onderste foto combineerde ik de twee Shadow Pots, eerst bracht ik de Burnt Bark aan op het gehele ooglid, daarna de Turquoise Fury erboven en ook op de onderste wimperrand.
Bij beide looks gebruikte ik de Cump Defy Mascara en combineerde ik het met een zwart oogpotlood.

Wat denken jullie van deze nieuwe Max Factor producten?
Petra x

Max Factor - Wild Collection - verkrijgbaar oa. in de drogisterij, warenhuis, ...
Wild Shadow Pencil - €8.99/st.
Wild Shadow Pots - €7.99/st.
Clump Defy Mascara - €14.99

27 opmerkingen:

 1. Mooie ooglook en de mascara is inderdaad fijn in gebruik.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi! De mascara is ook mijn absolute favo tegenwoordig :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie look! Ik vind de mascara en de oogschaduw er erg mooi uitzien :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi! Die mascara's zien er top uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die mascara is gewoon wauw! Als ie op is, koop ik hem sowieso opnieuw :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je hebt me alvast heel benieuwd gemaakt naar de mascara! Ik heb er nu een van Rimmel waar ik absoluut niet tevreden over ben.. zodra deze op is zal ik voor deze kijken. Ik was vroeger al fan van de 2000 calories mascara van Max Factor, ze hebben gewoon fijne mascara's. Beide oogschaduws vind ik ook mooi, echt voor de herfst en ze staan je super!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik ben grote fan van de mascara en gebruik hem echt elke dag !

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heb de mascara al en vind hem ook goed, oogschaduw gebruik ik bijna nooit omdat ik niet goed weet wat best past bij mijn ogen ...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh, jammer! Welke kleur ogen heb je? Misschien moet ik eens wat opzoekingswerk gaan doen, en eens een postje maken welke kleuren best passen bij welke oogschaduw ofzo :)

   Verwijderen
 9. Mooi! De combinaties van de oogschaduws past super mooi bij je ogen! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. De mascara lijkt erg op de Clump Crusher van Covergirl, en die geeft toch een iets dramatischer effect nog vind ik. Wat heb je trouwens prachtige ogen, heel speciaal van kleur.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Mooi gedaan!
  Die mascara's zien er idd heel goed uit

  http://polishedcats.blogspot.be/

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik was best tevreden van deze producten, de mascara dan eigenlijk mss nog mijn minst favoriet eruit.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Love the looks you created! Both taupe and blue work well with your eyes ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Mooi mooi mooi! Ik wil de clump defy ook proberen, benieuwd of hij mijn favoriet false lash effect kan verslaan :-) Het taupe potlood vind ik ook het mooist, het blauwe vind ik iets te paars.

  <3

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram