zaterdag 9 november 2013

Bioderma Sensibio AR BB Cream

Ik gebruik al jaren de Bioderma Sensibio H2O Lotion om mijn make-up eraf te halen. Ik vind het een heel fijn product en ook al heb ik al veel andere producten gebruikt, ik blijf toch teruggrijpen naar deze!
Nu is er ook een nieuwe versie van de lotion op de markt, de Sensibio H2O AR (Anti-Redness), die niet moet worden afgespoeld en aangepast is aan de gevoelige huid die makkelijk rood wordt.
Daarnaast zijn er ook twee make-up producten aan het AR-gamma toegevoegd, een Sensibio AR compact poeder tegen roodheid en een Sensibio AR BB Cream.
Deze laatste testte ik uit, en vertel ik jullie graag wat meer over!Deze BB Cream is perfect voor de gevoelige huid met couperose. Hij vermindert en voorkomt roodheid, en gaat daarbij de tint gaan egaliseren, hydrateren en verzachten. Daarnaast kalmeert hij ook de huid en beschermt hij tegen UV met een SPF30. De huid is glad en heeft een egale, stralende teint doordat hij roodheid camoufleert.

De crème is redelijk dik, maar wrijft makkelijk open dus je hebt er heel weinig van nodig. Hij geeft medium dekking en voelt heel licht aan op de huid, helemaal geen masker-gevoel. Hij blijft lang mooi op de huid en gaat ook niet snel gaan glimmen, al gaat hij de hele dag wel niet volhouden.
Hij bevat een SPF30, wat ik ook altijd een pluspunt vind, vooral ook in de winter ga je al niet snel naar een zonnebescherming grijpen, terwijl dat toch nodig is!

Jammer genoeg komt hij maar in één kleur, light, wat perfect is voor mijn huidskleur, maar voor echte lichte huidjes gaat hij misschien te donker zijn.
Ik heb niet echt een rode huid door couperose, maar heb wel wat rode vlekjes dus dit is het perfecte product om mee aan de slag te gaan. Al gebruik ik regelmatig nog de groene concealer van Bioderma, die je vindt bij de Sebium Al Correcteur, onder mijn BB Cream.

Wat denken jullie van dit product?
Petra x

Bioderma Sensibio AR BB Cream - 40ml - €19.50
Verkrijgbaar in de apotheek, iU, Newpharma, ...

7 opmerkingen:

 1. Apparently EVERY company has to make a BB cream nowadays! I think this MIGHT match my winter skin tone, but I'm not too sure. I don't really have a lot of redness, but something multi-purpose that will even my skin tone out a little is always welcome! Need to check this out :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ghoh, ik ben nog steeds niet gewonnen voor de hele BB cream hype. Mij zegt het dus niks :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Klinkt goed, fijn dat dit de ideale tint is voor jou. Hopelijk komen er nog meer tinten bij. ps. ik heb je getagged!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik gebruik ook erg veel van Bioderma.... Ik ga dit zeker eens testen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Aww die zal te donker zijn :( de groene versie is ook veel te donker voor mij! Zo jammer!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind het best een goeie BB Cream alleen niet geschikt voor de vette of gemengde huid. Althans ik ging na enkele uurtjes glimmen.

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram