Mogelijk gemaakt door Blogger.

Bio Beauté by Nuxe - Cold Cream

Officieel zitten we nog steeds in de herfst, maar wat is het KOUD!! Voor mij zitten we dus eigenlijk al midden in de winter! Je huid moet daarin extra beschermd en ook gehydrateerd worden, en met wat kunnen we dat beter doen dat Cold Cream!
Deze lijn van Bio Beauté by Nuxe met natuurlijke Cold Cream waarin de minerale olie is vervangen door biologische zoete amandelolie, is dan ook ideaal! Een zachte huid met een heerlijke amandelgeur!



De collectie bestaat uit een gezichtscrème, body lotion, zeep, handcrème en een lichaamsbalsem.
Heerlijke producten die zijn perfect voor de droge huid tijdens de winter. Ze gaan de huid gaan voeden, maar ook gaan kalmeren, beschermen en herstellen.
Ze bevatten oa. amandelolie, kokosnootolie, jojobaolie, galamboter, rozenwater, shea boter, biologische bijenwas, ... Hele fijne ingrediënten die dan ook een heerlijke geur van zachte vanille en zoete amandel op de huid achterlaten! Bevatten geen minerale oliën en geen parabenen.

Ik testte de gezichtscrème, de body lotion en de lichaamsbalsem, en kan niet meer zonder!
♦ High-Nutrition Face Cream with Natural Cold Cream
Een gezichtscrème geschikt voor de droge tot zeer droge gevoelige huid. Perfect om 's avonds aan te brengen om de hele nacht zijn werk te doen, maar ook voor het buitengaan op je gelaat smeren doet wonderen! Geen rode, droge wangen of gesprongen lippen meer, want ik breng het ook volledig rond de mond aan. Ik gebruik deze gezichtscrème ook dagelijks bij mijn zoontje van zes, die spelen ook als het koud is op school heel veel buiten en hij heeft vaak last van een droog gezicht en pijnlijke, rode lippen. Ik breng deze crème verschillende keren per dag aan op zijn volledige snoet, en ik merk echt dat het direct helpt en het niet terugkeert als hij het opheeft voor hij naar buiten gaat, en hij ruikt heerlijk naar marsepein!

♦ High-Nutrition Body Lotion with Natural Cold Cream
Een uiterst voedende bodymilk voor de droge tot zeer droge gevoelige huid. Het is een zeer lichte formule die fris aanvoelt, vlot opensmeert en makkelijk intrekt. Perfect om bv na de douche aan te brengen en het volledige lichaam te voeden.

♦ Anti-Tightness High-Nutrition Balm for Sensitive Skin with Natural Cold Cream
Deze extra voedende balsem voor het lichaam is nieuw in het Cold Cream-gamma. Hij is perfect voor een hele droge, trekkerige huid. Geen vloeibare lotion, maar een echte smeuïge balsem met een botertextuur, die rijk is aan voedende en beschermende bestanddelen.
Heeft eventjes de tijd nodig om in te trekken, maar laat zeker geen vettig laagje achter. Ideaal voor mijn iets drogere benen in de winter, maar ook goed voor droge plekjes, knieën en ellebogen, ...

Wat denken jullie van dit Cold Cream gamma van Nuxe?
Petra x

Bio Beauté by Nuxe - Cold Cream
Gezichtscrème - €16.40 - 40ml
Body Lotion - €12.20 - 150ml
Lichaamsbalsem - €21.90 - 200ml
Verkrijgbaar in de apotheek, drogisterij, ...