Mogelijk gemaakt door Blogger.

Budget-cadeautips


Nog een weekje en het is alweer kerst! Voor wie nog op zoek moet gaan naar een leuk geschenkje voor onder de kerstboom, maar toch ook een beetje aan zijn budget moet denken, heb ik enkele leuke tips voor jullie. Leuke, perfecte cadeautjes onder de twintig euro!
Kijk eens eventjes mee:

S. Oliver - Soulmate (30ml - €18)
De naam zegt het al, dit is het perfecte cadeautje voor je soulmate! Je beste vriend(in), je liefje of voor je favoriete koppeltje. S. Oliver bracht twee nieuwe parfums op de markt, Soulmate Women en Soulmate Men. Een roze versie voor de vrouwen en een stoerdere blauwe versie voor de mannen.

De geuren zijn perfect voor overdag, allebei heel fris en fruitig. De vrouwelijke versie bevat mandarijn en rood fruit, en enkele bloemige geuren van fresia's en pioenroos, en heeft de basisgeur van musk, tonkaboon en katoen.
De mannelijke versie bevat dan weer mandarijn met saffraan, zwarte peper, nootmuskaat, tonkaboon en lavendel, en een basisgeur van amber en patchoeli, iets kruidiger dus!

Hema Eau de Toilette - Today I feel (50ml - €18)
Nog een leuke parfum-tip, ook bij Hema zijn vanaf nu parfums beschikbaar, helemaal aangepast naar hoe je je die dag voelt. Zo is er Dreamy, Marvelous, Strong, Passionate of Energetic. Misschien leuk als je vind dat één van deze eigenschappen echt typerend is voor iemand die graag wil plezieren met een cadeautje!
De verpakkingen zien er clean en simpel, maar toch classy uit!
Ik koos voor de roze geur (ah ja), Dreamy!

Hema omschrijft hem als een verleidelijk zachte geur van witte bloemen, met een vleugje vanille en sandelhout, wat zorgt voor een op en top vrouwelijk gevoel!
Het is inderdaad een heel bloemige geur, heel warm en zacht, zeker niet te zoet.
Nu ben ik ook benieuwd geworden naar de andere geurtjes!

♦ Happy Nails
Nail art is tegenwoordig helemaal in, ook in ons landje (eindelijk). Niemand meer dan sweet, bubbly Elfi De Bruyn heeft het helemaal op de kaart gezet met haar boek Happy Nails, en beauty-merken volgen dan ook volop met allerlei benodigheden.
Ik vertelde jullie hier al over Elfi's boek Happy Nails, maar hij kon hier bij de kerstcadeau-tips zeker niet ontbreken. Het boek kost slechts €12.99 en staat boordevol nail art diy-tips, maar ook welke tools je nodig hebt, alles wat je hoeft te weten over nagelverzorging, hoe je je nagels best vijlt, welke kleur nagellak het beste bij jou past, en zoveel meer!

Wat misschien ook leuk is, is zelf een pakketje samenstellen voor onder de kerstboom met het Happy Nails boek, en daarbij al enkele nail art spulletjes, zodat de gelukkige direct aan de slag kan gaan met zijn cadeau. Heel wat merken verkopen tegenwoordig al nail art materiaal. Zo heeft Hema oa. dotting pennen en stripers te koop, maar ook NYC (verkrijgbaar in kruidvat) verkoopt stripers in heel wat kleurtjes. Het merk 2B noemt ze dan weer nailart liners, en verkoopt oa. ook nog caviar en velvet om meer textuur op de nagels aan te brengen! Budgetmerken, dus kleine prijsjes voor al deze producten, maar toch superleuk om je eerste nail art mee te gaan uitproberen!

BE Creative Make Up - oogschaduwpalette (3 kleurtjes - €17.95)
Make-up is ook altijd leuk om cadeau te doen, zeker als het in een mooie verpakking zit. Het eigen make-upmerk van Ici Paris XL, Be Creative Make Up, heeft dan ook superleuke setjes, van volledige make up setjes tot verschillende oogschaduwkleurtjes in één doosje.
Deze set Magnetic Eyes bevat drie heel mooie, tijdloze kleurtjes oogschaduw, die iedereen in zijn collectie zou moeten hebben.

Drie mooie, zachte tinten met een metallic finish, die perfect bij alles passen. Zo heb je een beige tint, een warme lichtroze kleur en een koper-bruine kleur, die goed gepigmenteerd zijn. Je kan ze samen gaan combineren, of ook gebruiken bij donkere tinten. Ze bevatten alledrie een mooie shimmer die ze net dat extraatje geven!

Hopelijk vinden jullie dit nog handige tips, of liggen jullie cadeautjes al te blinken onder de boom? Nog leuke budget-tips... laat ze zeker achter bij de comments!
Petra x