Mogelijk gemaakt door Blogger.

Me-time with Kneipp


Een merk waar ik eigenlijk altijd tevreden over ben, is toch wel Kneipp. Het is natuurlijk, de producten zijn echt degelijk en de geuren zijn altijd heerlijk!
Vandaag zet ik enkele van hun laatste nieuwe producten op een rijtje, zowel voor de douche, het bad als daarna. Stuk voor stuk fijne producten!


Nieuw voor onder de douche zijn de douche foams van Kneipp. Verkrijgbaar in twee verschillende geuren, Lavendel en Mint Eucalyptus. Beide zacht voor de huid en een echte sensatie voor de zintuigen.
Je hebt maar een beetje nodig om je hele lichaam van schuim te voorzien, en dat vind ik dan ook superleuk, ik hou van een goede schuimlaag! Je doet een beetje op je hand of washandje, en in aanraking met water verandert de gel in een romig schuim.

De Mint Eucalyptus is heerlijk fris, met een verkwikkende werking, perfect om 's morgens goed wakker te worden en je extra energie te geven. Lijkt me ook heerlijk fris voor in de zomer, maar nu ook ideaal bij verkoudheden want hij werkt verlichtend op de luchtwegen.
De Lavendel werkt dan weer heel ontspannend, perfect na fysieke of mentale inspanningen, slapeloosheid of bij stress. 

Ook in bad kan je heerlijk gaan ontspannen, en dat met de nieuwe verzorgende badolie Beauty Geheim.
Het is een verzorgende en verzachtende badolie die bestaat uit een combinatie van vier verschillende oliën. Het is een heerlijke warme geur en je huid is zachter dan ooit!

Door de combinatie van verschillende oliën ontstaat er een fluweelzacht badproduct dat de huid zachter, soepeler en gladder maakt, helemaal niet vet of plakkerig, perfect voor een droge of gevoelige huid.
Hij bestaat uit:
- Arganolie: maakt de huid soepen en laat haar stralen
- Marulaolie: versterkt de beschermfunctie van de huid en verzorgt de huid diep
- Wonderboomolie: werkt terugvettend en gaat vochtverlies tegen
- Olijfolie: beschermt de huid en maakt deze fluweelzacht

Na het bad of de douche is het ook belangrijk de huid te gaan insmeren om ze heerlijk zacht te houden en heerlijk te laten ruiken. 
Ik gebruikte eerder al de heerlijke bad- en doucheproducten uit het Kneipp Natuurlijk Zacht gamma met Amandel of Vijgen, en deze collectie hebben ze nu uitgebreid met een body crème. Verkrijgbaar in beide geuren, ik testte de heel fijne Vijgenmelk-Arganolie Body Crème, boordevol hydraterende en voedende, natuurlijk ingrediënten, die zorgen voor een extra zachte huid.

De crème trekt langzaam in en voelt niet vet of plakkerig aan. Hij is geschikt voor alle huidtypen en werkt heel goed op droge plekjes op de huid. Je kan het één of twee maal per dag aanbrengen.
Naast het feit dat hij heerlijk verzorgend is voor mijn huid, vind ik de geur van vijgen heerlijk, een aanrader!

Zijn jullie ook Kneipp-fans, en wat denken jullie van deze producten?

Kneipp Douche Foam - Lavendel of Mint Eucalyptus - 200ml - €6.99
Kneipp Badolie - Beauty Geheim - 100ml - €9.49 (verkrijgbaar vanaf februari)
Kneipp Body Crème - Vijgenmelk/Arganolie - 200ml - €9.49
Verkrijgbaar in de drogisterij 

Producten van Kneipp bevatten geen parabenen, geen minerale olliën of siliconen, zijn zeepvrij en niet getest op dieren.