dinsdag 14 januari 2014

New in: iPhone 4 Covers


Iedereen die me een beetje kent of volgt, weet wel dat ik gek ben op allerlei covers voor mijn iPhone 4. Van chocolade, bloemetjes en aardbeitjes tot schattige beestjes en engelvleugeltjes, ik heb ze allemaal.
Maar ik mag er nog een paar aan mijn collectie toevoegen. Vorige week kreeg ik een leuk pakketje toegestuurd van de webshop sh-op.nl, en heb ik voor jullie ook een leuke kortingscode (lees onderaan meer hierover).

Ze zijn cute, girly & pink, dus helemaal mijn ding! Zo is er een waar prinsessenkasteel voor mijn iPhone, oké misschien niet zo heel handig want het valt nogal groot uit, maar wel heel leuk!
Het roze winkelkraampje met strik vind ik ook heel cute, maar ik ben vooral fan van het lichtblauwe met heel wat leuke kawaii-figuurtjes, zoals ijsjes, taartjes, snoepjes en schattige diertjes! Deze zit ook momenteel op mijn gsm.

De webshop heeft een supergroot aanbod (als je ze allemaal op één avond bekijkt, verdien je een cupcake van mij, want mij is het niet gelukt) dus je vind er dus zeker iets helemaal naar je zin! Je kan wel gaan onderverdelen op de site volgens model, kleur, materiaal, ...
Heb je ook zin gekregen om een een kijkje te gaan nemen, en misschien iets te bestellen, dan krijgen de lezers van Sprinkles on a Cupcake €2 korting, dankzij de code: PROMO5. Dus ga snel een kijkje nemen op sh-op.nl en laat me zeker weten wat het geworden is!

Wat denken jullie van mijn nieuwe hoesjes?

17 opmerkingen:

 1. omg die kasteel cover :o MUSTHAVE. Zo cool!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh die zijn geweldig! Vooral dat kasteel... I want it! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat prinsessenkasteel is echt te leuk! Wat een leuke hoesjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh dat kasteel is echt geweldig! Inderdaad niet praktisch, maar wel héél origineel.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wow dat kasteel is echt gigantisch :p Maar wel cute allemaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ooooh ik mag niet gaan kijken ik mag niet gaan kijken ik mag niet gaan kijken ik mag niet gaan kijken ik mag niet gaan kijken ik mag niet gaan kijken ik mag niet gaan kijken :)

  Isa

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gé-wel-dig! Vooral dat kasteel! Ben net de website aan het checken... You can never have too many iphone covers, right?

  xoxo Anine
  redlipsandbeautybits.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 8. oh ze zij necht superschattig! Al lijkt dat kasteel me nu niet meteen het meest handige, maar goed :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Die roze met het strikje vind ik ook echt het mooiste! xoxo Nele http://heartensole.blogspot.be

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een ge-wel-dige hoesjes! Ik zou er gewoon haast een iPhone voor aanschaffen ;-) voor HTC hebben ze maar weinig leuke hoesjes wat dat betreft vind ik. Ze zijn redelijk saai vergeleken met de hoesjes voor iPhone.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Veel te lief!!! Die middelste zou ik meteen zelf kopen! Hoewel die andere 2 ook super zijn :D

  x

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram