maandag 3 maart 2014

Cherry-lover


Ik ben een kersen-fan. Van het fruit op zich, maar vooral ook van producten met een heerlijke kersengeur. De combinatie van het zoete, fruitige en het frisse maakt het heel draagbaar voor mij, perfect met het opkomen van dat fijne lentegevoel, Yes spring, I'm waiting for you!!
Vandaag zet ik graag enkele van mijn favoriete cherry-products op een rijtje.Zo is er het parfum van Escada, Cherry in the Air. Elk jaar brengt Escada een heel fijn lente- of zomergeurtje op de markt. Vorig jaar was dat deze Cherry in the Air, en sindsdien gebruik ik hem nog heel regelmatig. Hij is heel licht en heel fris, en bevat een combinatie van sappig rood fruit met een akkoord van marshmallow.

Lippenbalsems kan je nooit genoeg hebben, waarom dan niet met een kersen-smaakje. In mijn handtas vind je de Cherry Chapstick (die ik kocht in Londen bij Boots) en een Carmex lippenbalsem, ook de cherry-flavour (die kocht ik bij Urban Outfitters).

Ultra Doux van Garnier heeft altijd fijne geurtjes. Deze kids-versie is een 2-in-1 shampoo met kersen en zachte amandel, maar ik gebruik hem ook stiekem voor mezelf, love it!

Daarnaast heeft ook L'Occitane heerlijke producten, met heel wat kersengeurtjes. Zo is er de Cherry Blossom, waarvan ik een heerlijke douchegel en een handcrème heb. Nieuw in het gamma is de Red Cherry. Ik vond deze nieuwe handcrème uit deze lijn onlangs in de bus, en omdat ik hem zalig vond kreeg ik nadien van een lieve vriendin het nieuwe parfum cadeau, omdat ze wist dat ik zo'n fan ben van kersengeurtjes en van de handcrème!

De handcrèmes van L'Occitane zijn echt de handigste, perfect voor in de handtas, een superformule en de heerlijkste geurtjes.
Het Red Cherry parfum zelf ziet er prachtig uit, wat een mooie verpakking. Hij bestaat uit een combinatie van lentebloemen, zomerkersen en hij bevat ook nog frisse citrustoetsen, what's not to love!
De Cherry Blossom douchegel, hebben ze trouwens ook een parfum van, bevat meer de geur van kersenbloesem en fresia.

Zijn jullie ook zo'n fan van kersengeurtjes, of toch een andere favoriet?


24 opmerkingen:

 1. Wow, you certainly have quite a collection there! I love cherry blossoms and the fruit, but I don't own so many cherry-scented products :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik heb verdacht veel producten in de geur framboos xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtige foto's! Ik ben ook echt dol op de geur van kersen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Fijne producten! Ik hou niet van kersen, maar de geur vind ik wel fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ben ook gek op kersen... ben daarom zelfs getrouwd met een kersbergen... dus kersen zit tegenwoordig zelfs in mn naam ;) heerlijk geurtje ook en smaak!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw, ja ik ben ook een echte kersenfan! :) de lippenbalsem van Labello met cherry is een van mijn favorieten en de cherry blossem handcreme van L'occitane heb ik ook. Toch ook eens naar de Red Cherry gaan kijken ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Kersen ruiken inderdaad heerlijk. Ik vind het lekker, maar heb er niet echt iets speciaals mee. wel met kokos en fleur de figuier; heb vanmorgen deze R&G parfum weer opgesprayed ;-) heerlijk om mee in lente stemming te komen

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaaa, kokos, ik ook natuurlijk, en vijgen vind ik ook heerlijk!!

   Verwijderen
 8. 'Cherry In The Air' is een geur die ik al vaak in m'n handen heb gehad in de parfumerie, maar toch kocht ik hem nog nooit. Ik vind het een heerlijke geur, maar ik ben bang dat ik toch iets te uitgesproken naar kers zal ruiken :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Valt heel goed mee, lichte en ook frisse geur, zeker niet te zoet ofzo!

   Verwijderen
 9. Ik hou ook wel van kersengeur, maar kan niet denken dat ik echt beautyproducten heb met die geur. Wel veel met kokos- en amandelgeur.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Cherry in the air van Escada vind ik heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Haha leuk artikel ik ben meer voor Coco's geur :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Oooh ik ben ook mega grote fan van kersen..Zolang het niet overheerst want dan kan het soms te zoet zijn.. Ik krijg hier al helemaal zin in in zomer!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Yay, ik ben blij dat Cherry In The Air erbij zit, die ruikt zo lekker! Zelf hou ik ook wel van zoet, maar ook van citrusgeuren hou ik veel.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik ben niet zo'n cherry mens maar stiekem vind ik enkele dingen met kers toch wel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram