vrijdag 21 maart 2014

The Body Shop - Hair Chalk


De nieuwe Spring Trend Collection van The Body Shop heeft wel een bijzondere Limited Edition, namelijk de Hair Chalks. Het zijn dus haar-krijtjes, die perfect zijn om je haar tijdelijk een kleuraccent te geven, verkrijgbaar in roze en blauw.
Neem snel een kijkje hoe je aan de slag gaat!



De Hair Chalks zijn verkrijgbaar in twee felle kleuren. Zo is er Tickle Me Pink, een roze kleur die het beste uitkomt op blond haar, en Falling For Blue, een felblauwe kleur die meer geschikt is voor brunettes. Je kan ze ook samen gaan gebruiken voor een kleuren-effect, of een paarse tint!

Het is heel eenvoudig te gebruiken, en wast er ook gewoon weer uit met shampoo. Je legt best een handdoek op je schouders om je kleding te beschermen wanneer je ze aanbrengt. Daarna neem je een lok haar, plaats de kleurpad erbovenop, en je duim eronder en dan schuif je hem naar beneden tot aan de puntjes.
Daarna het haar zachtjes borsteen en om het lang te houden fixeer je de kleur met haarlak. Om de kleuring te verwijderen was je je haar gewoon met shampoo.

Ik zou er nu niet zomaar gewoon de straat me opkomen, maar ik vind het wel een leuk effect hebben. Tof voor een feestje of om eens gek te doen, het is makkelijk en snel. Het gaat mijn haar wel wat gaan uitdrogen, dus ik zou het zeker niet aanraden om het elke dag te gebruiken. De roze kleur zou zijn voor blond haar, maar ik vind het ook bij bruin haar best nog een leuk effect hebben, niet zo opvallend misschien maar toch aanwezig. De blauwe kleur, die dan meer voor brunettes zou zijn, combineerde ik met de roze tint, zo zie je wat roze, blauw en paars verschijnen, maar ook niet echt zo heel fel als in de potjes.

Wat denken jullie ervan? Zou dit iets zijn dat je wel eens zou durven gebruiken?

The Body Shop - Limited Edition Hair Chalk - €9/st.
Tickle Me Pink & Falling For Blue

18 opmerkingen:

 1. Ik vind het je eigl wel heel goed staan!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik vind het mooi bij blond haar, nog nooit gezien bij bruin haar dus denk ik dat ik wel eentje ga aanschaffen voor mijn dochter :) Vind het wel een leuke trend

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik vind het wel grappig maar geloof niet dat ik dit zou kopen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke kleuren! Ik vind de roze kleur toch wel iets leuker bij je staan hoewel ze gecombineerd ook wel iets hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, als ik zou moeten kiezen zou ik ook voor de roze gaan!

   Verwijderen
 5. Da's echt iets voor mijn dochter! Zeker de roze.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel erg leuk! Ik vind het roze het mooiste passen bij jou. Als het andere kleuren zouden zijn, zou ik het misschien ook wel eens proberen. Roze en blauw vind ik maar niets bij ros haar...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Aaah wat ontzettend gaaf! Ik ga dit misschien ook wel proberen voor een dagje!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Haha zalig :D Wat zei Noah ervan? :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heel leuk! Je krijgt er een beetje zeemeerminnen haar van ! Ik vind de roze jou het mooiste staan.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik zou het zeker durven gebruiken maar met bruin haar vind ik het effect minder leuk. Dan moet je al veel gebruiken maar dan gaat het weer hard af op kleding.. Dus ben er niet zo verzot op :D De roze staat je wel heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuk! Ik wil ze ook wel eens testen, perfect inderdaad voor een feestje of gekke gelegenheid!

  xx Anine
  redlipsandbeautybits.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram