Mogelijk gemaakt door Blogger.

Deauty X Cathy Pill


Ik vertelde het vorige maand al, Deauty gaat voor zijn beautybox van mei een samenwerking aan met Belgisch modeontwerpster Cathy Pill. Ze deelde haar favoriete beautyproducten mee en Deauty stopte een aantal daarvan in de nieuwe Deauty Box, die er trouwens special voor deze gelegenheid prachtig uitziet!
De inhoud is ook heel fijn, met daarin drie fullsize producten, en twee miniaturen. Kijk snel verder om de producten te ontdekken.





Plante System - Getinte Hydraterende Emulsie (Fullsize 40ml - €13.95)
Cathy Pill leerde Plante System kennen via Deauty, zoals mezelf, en is helemaal fan doordat het 100% natuurlijk is. Dit is haar favoriete product van het merk.
Het is een lichte crème die een subtiel kleurtje en een gezonde glans geeft. Daarnaast vermindert hij de eerste rimpels en gaat hij de huid gaan hydrateren dankzij oa. hibiscus, cacaoboter en macadamia olie.
Voor mij iets te transparant om zo te gaan gebruiken, maar hij geeft inderdaad een hele mooi glans (ziet eruit als een mooie gouden crème) en een mooie tint, dus voor mij ook perfect om boven de foundation te gaan gebruiken.

Bergasol - Zonnemelk SPF20 (25ml, fullsize 125ml - €18.25)
Cathy gebruikt al jaren Bergasol als zonneproduct, en met de zomer voor de deur komt deze zeker van pas. Deze is een miniatuur met een SPF20 in een handige spray, dus perfect om in de handtas mee te pakken. Hij bevat ook nog eens een speciale 'bruiningsactivator', dus je bent niet enkel beschermt tegen de zon, je wordt ook nog eens sneller bruin en hij ruikt ook heerlijk fris.

Biotherm - Hydraterende bodylotion met Citrus Extracten (20ml, Fullsize 400ml - €20)
Deze miniatuur van Biotherm is een bodylotion met de heerlijke frisse geur van citrus. Hij voelt ook fris en licht aan op de huid. Hij trekt snel in en je huid is direct extra zacht. Cathy gebruikt deze het liefste 's morgens na de douche.

BE Creative - Oogschaduw Amazed (Fullsize - €9.95)
Een heel natuurlijke kleur oogschaduw met heel wat glans, een musthave in elke make-up koffer, van het merk BE Creative (exclusief te koop bij Ici Paris XL). Het merk biedt goede kwaliteit en is eigenlijk heel betaalbaar, en is daarnaast heel uitgebreid.
Cathy Pill houdt het meeste van een natuurlijk look, zeker voor oogschaduw, en koos er dan ook dit kleurtje, Amazed, uit.

Essie - Nagellak Muchi Muchi (Fullsize - €11.99)
Fijne producten in de box, maar ik was vooral blij met het supermooie Essie lakje. Voor Cathy bestaat er maar Ă©Ă©n nagellakmerk dat ze echt fijn vindt, en dat is Essie. Ze houdt het liefst van nude kleurtjes op de nagels, en koos er deze Muchi Muchi uit, een geweldig mooi en zachtroze lakje.
Een heel natuurlijke look die je wel een beetje kan opbouwen. Je gebruikt zeker drie laagjes om een mooi resultaat te bekomen. Ik ben heel blij met het kleurtje, en ben sowieso ook fan van Essie, de lakjes hebben heel wat fijne tinten, lakken erg fijn en blijven er lang mooi uitzien op de nagels.

Ik vind de box er heel mooi uitzien, en ben vooral tevreden met het lakje en de bergasol die ik heel handig vind voor on the go.
Wat vinden jullie ervan?

Deauty is een verrassingsbox vol beautyspulletjes. Je betaalt €16.95, incl. verzendskosten. 
Meer info op deauty.be