woensdag 25 juni 2014

Shop my closet @ Fashion Up


Naast eBay, Kapaza ed, heb je vanaf nu ook Fashion Up in België om kleding tweedehands te gaan kopen en verkopen. Je kan er kledij, schoenen, beautyproducten en accessoires vinden, maar bv. ook kledij voor mannen en kinderen. Fashion Up werkt sinds kort ook samen met bloggers, die er een eigen pagina hebben om er hun kledij te gaan verkopen, en zo ook ikzelf!
Je kan gewoon via mail verder gaan afspreken als je interesse hebt in een item (het emailadres van de verkoper staat bij de items), of zelf een account op de site gaan aanmaken en zo bv. ook biedingen doen.Met de zomervakantie in het vooruitzicht, ben ik op zoek gegaan naar enkele leuke zomerse items die ik eigenlijk niet draag. De meeste stuks zijn nieuw, maar alle info, maat ed., zie je bij de kledingstukken op de site zelf  staan, dus neem snel een kijkje op de Sprinkles on a Cupcakes Wardrobe pagina op Fashion Up als je interesse hebt en stuur gerust een mailtje als je graag iets van me overkoopt!


6 opmerkingen:

 1. ik zou beter ook wat kledij verkopen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk!! Ik ben gelijk even gaan kijken! Helaas komen onze maten (zowel qua schoenen als kleding) niet overeen want in jouw turquoise sleehakken had ik anders zeker interesse gehad ;-) Succes met de verkoop! enne ik kan nu comments posten als guest dus dat werkt!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. SprinklesOnACupcake27 juni 2014 om 09:23

  Oh super! Ik nog niet... :(

  BeantwoordenVerwijderen
 4. SprinklesOnACupcake27 juni 2014 om 09:24

  Ja, ik zie het, superleuk!! Ja die schoenen zouden idd iets zijn voor jou :) jammer genoeg spannen ze voor mij ook wat, heb nogal brede voeten...

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram

Follow me on TikTok

Follow me on TikTok
PetraCupcake