zaterdag 9 augustus 2014

Dove - Invisible Dry


Niets zo vervelend als een deodorant die vlekken maakt op kledij. Zo zijn er al tal van deodorants op de markt speciaal voor zwarte en witte kleding, maar de vernieuwde Dove Invisible Dry is de eerste deodorant die bewezen onzichtbaar is op 100 kleuren, en laat dus geen witte strepen achter!
Dat vraagt voor een test natuurlijk!Dove heeft sowieso hele fijne producten. Ik was al fan van de geur van hun deo's en ook deze ruikt heerlijk naar zeep en vers gewassen kleding! Niet overheersend, wat perfect is om te combineren met je favoriete parfum!
De formule bevat 0% alcohol, wat het ook heel aangenaam maakt om te gebruiken na het ontharen, en daarnaast bevat hij ook 1/4 hydraterende crème van Dove, dit zorgt voor extra zachte en gladde oksels.

Ik ben vooral fan van de spray, maar dat is omdat ik sowieso rollers niet zo vaak gebruik. De werking is top, zowel op het feit dat hij geen vlekken achterlaat op kleuren en zwarte kledij, als ook op de werking van de deo zelf, nare geurtjes zijn niet te merken!
Getest en meer dan goedgekeurd dus!

Wat denken jullie van deze deodorant? Hebben jullie hem al gebruikt?

Dove Invisible Dry Spray - €2.99
Dove Invisible Dry Roller - €3.69

6 opmerkingen:

 1. Deze deo klinkt goed! Ik baal ook altijd van die deo's die witte strepen achterlaten in kleding. Maar sinds ik de Secret Clear Gel heb ontdekt, wil ik voorlopig geen andere meer proberen.. dit is echt mijn holy grail op het gebied van effectieve deo's zonder witte strepen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze deo klinkt goed! Ik baal ook altijd van die deo's die witte strepen achterlaten in kleding. Maar sinds ik de Secret Clear Gel heb ontdekt, wil ik voorlopig geen andere meer proberen.. dit is echt mijn holy grail op het gebied van effectieve deo's zonder witte strepen... hij heeft me al door zoveel zweet-door-stress situaties gesleept!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb 'm nog niet getest, maar blijf sowieso trouw aan mijn Lady Speed Stick!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hehe, en ik ben juist meer voor rollers dan voor sprays :-) Maar mijn ALLERgrootste favoriet is de cremedeo van Louis Widmer.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. I'd try anything that claims to be invisible! White residue on black clothes is NEVER a good sight, problem is I do wear black kinda often.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik gebruik deze momenteel ook en ik vind deze ook heel goed!

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram