dinsdag 2 september 2014

Chanel - écriture de Chanel Noir


Eyeliner aanbrengen, het is iets waar ik niet zo heel erg handig in ben. Een echte gel-liner, met een kwastje, daar kan ik helemaal niet mee om (misschien moet ik het gewoon eens meer proberen), de push-up liner van Benefit vond ik dan weer handiger maar toen hij op was, kon ik niet wachten het te gaan proberen met deze nieuwe zwarte eyeliner pen van Chanel, die je terugvindt in de nieuwe herfstcollectie Chanel Collection états Poétiques.Deze vloeibare eyeliner komt in penvorm met vilten applicator, wat het makkelijk maakt een mooi lijntje toe te voegen aan de wimperrand. In deze collectie is hij verkrijgbaar in een zwarte en een bruine kleur. Deze is de zwarte versie, waar ik heel tevreden mee ben, want als ik kies voor eyeliner, dan is het wel in het zwart.

De pen heeft een handige punt, niet te hard of te zacht, maar net goed. Hij brengt fijne lijntjes heel precies aan en glijdt ook makkelijk over de huid. Het duurt eventjes om goed te drogen, maar dat maakt het ook ideaal om nog even bij te werken als het toch niet van de eerste keer zo goed gelukt is! (tip: gebruik een gewone lotion om de eyeliner bij te werken en geen make-upremover, zo kan je er nadien terug makkelijk weer over). De eyeliner is perfect zwart en heeft een glanzende finish, kan je zo laten, of eventueel setten met oogschaduw, zo gaat je eyeliner er ook iets matter gaan uitzien.

Ik vind het een handige pen, maar ik moest het toch nog even gewoon worden. Bij elk gebruik ben ik nog niet helemaal zeker van mezelf, maar tegenwoordig lukt het toch meer en meer (van de eerste keer ;)). Een handige tip is eerst je wing gaan tekenen (van onder naar boven) en dan je lijntje verder naar de binnenkant van je oog gaan tekenen, liefst in één beweging.

Niet zo heel duidelijke foto's van de eyeliner zelf, maar ik had net nog eens geprobeerd valse wimpers aan te brengen, en wanneer mijn ogen meer dicht waren, vielen die toch nog een beetje op, haha! Maar hopelijk zien jullie het zo toch ook wat.
Wat denken jullie van het resultaat? Kiezen jullie zelf vaak voor eyeliner?

Chanel - écriture de Chanel 
Verkrijgbaar in de parfumerie

15 opmerkingen:

 1. Welke mascara gebruik je? Jaloers! :-))

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik droeg een mascara van YSL met de MaxFactor Clump Defy Waterproof mascara, maar zoals ik onderaan schreef, probeerde ik ook eens valse wimpers uit (niet zo heel erg opvallende, ik gebruikte de Sweetie Pie Lashes uit de Katy Perry collectie van Eylure)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Saraya Callewaert2 september 2014 om 22:43

  Oehh.. Erg mooi!
  Ik ben ook echt niet handig met eyeliner!
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi hoor, ziet er echt goed uit! Maar inderdaad, ik vind het ook nog altijd moeilijk om eyeliner echt perfect aan te brengen, zelf een felt-tip eyeliner.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. it looks prettty on u
  i too bought this one last week and Im in love

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind het geslaagd! Ik gebruik ook bijna op dagelijkse basis liquid liner, maar meestal enkel wat in de buitenste ooghoek om de lashline wat te accentueren. Af en toe doe ik eens een flick of cateye, maar die is niet altijd geslaagd ;-) bedankt voor je lotion tip! Ik ga het proberen voor de volgende keer dat het weer niet goed lukt :)

  De valse wimpers zijn echt leuk trouwens, ik zoek al een tijdje naar valse wimpers die erg subtiel zijn aangezien ik zo'n lichte, dunno en weinig wimpers heb dat zelfs de subtielste die ik tegenkom nog erg fake overkomen. Aziatische nepwimpers zouden zogezegd daar beter voor zijn?

  xx Anine
  redlipsandbeautybits.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ziet er goed uit en wat een geweldige Rockabilly look heb je ervan gemaakt: I love it!! Tof dat je falsies hebt aangebracht dat geeft zo'n zwoele oogopslag!

  On topic: Ik heb zelf een haat-liefde verhouding met eyeliner, ben er niet even handig in maar voor het mooie resultaat blijf ik het stug gebruiken. Met een pen kan ik minder goed overweg, maar met een fijn penseeltje lukt het mij beter vandaar dat ik trouw blijf aan mijn eyeliner van Urban Decay ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wow die look staat je echt goed. De liner is echt perfect aangebracht! Ik werk ook liever met stiften en gel. Met kohl is het resultaat nooit zo strak, maar wel handiger bij een donkere smokey eye.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Dank je :) Ja, kohl vind ik inderdaad iets handiger, maar zoals je zegt, is niet zo strak en dat maakt het eigenlijk wel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Dank je! Ik moet echt meer gaan voor valse wimpers, zo mooi hé!!
  Ik ga het toch eens moeten leren met een penseeltje :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hey Anine, Blij dat je het leuk vindt! Enkel de buitenste ooghoek ga ik ook eens proberen om het effect te zien!
  Van het merk Eyelure (ik gebruikte hier de Sweetie Pie van de Katy Perry collectie van Eyelure) heb je echt heel veel verschillen, van volume en va-va-voom lashes tot heel subtiele of zelf gewoon kleine stukjes die je ertussen kan zetten. Met Aziatische heb ik nog geen ervaring! x

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram