zaterdag 27 september 2014

Dress Red Day 2014


Vandaag is het alweer Dress Red Day in Nederland. Daarbij worden alle vrouwen, en ook mannen, opgeroepen iets roods te dragen die dag, om zo meer aandacht te vragen voor hart- en vaatziekten.
Ik heb zelf ook een hele zware hartaandoening gehad enkele jaren geleden, namelijk Peripartum Cardiomyopathie (ik vertelde hier vorig jaar mijn volledige verhaal moest je het toen gemist hebben), maar dit ligt mij dus nauw aan het hart, dus vind ik het ook belangrijk het te delen met mensen, ook al ben ik zelf van België!

In Nederland zijn ze ook al de hele week bezig geweest met inzamelingen voor de hartstichting., zodat er ook meer onderzoek kan gedaan worden.
Eén van mijn favorieten zijn een aantal items gemaakt in samenwerking met Dyanne Beekman die je kan kopen bij Etos in Nederland (ik ga er zelf ook heel vaak), waarbij de opbrengst van de verkoop ook naar de Hartstichting gaat. Het gaat over een hoelahoep (€3,99), een bidon (€4,99), een hamamdoek (€12,99) en een sjaal (€9,99).
Ik heb vandaag alvast de sjaal gecombineerd met mijn rode jasje en rode lipstick! De items zijn nog te koop t.e.m. 12 oktober!

Lots of love & happy weekend! x

9 opmerkingen:

 1. Ik vind het een supergoed initiatief!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. rood staat je mooi! heb ook doorgeklikt naar je vorige artikel, had het nooit gelezen. wat een heftige ervaring. :( gelukkig ben je er bovenop geraakt en heb je er geen last meer van!! x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dank je, dacht altijd dat rood me wat ouder deed lijken, maar vind het eigenlijk wel stijlvol. En ja, inderdaad, gelukkig allemaal met een goede afloop, oef! x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hey Petra, you look GREAT in red!!! I didn't know it's dress red day, but I actually wore a black dress with red flowers today. That should count huh? ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Rood is volgens mij echt wel jouw kleur ja :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Rood staat je supergoed :)!! Mooi dat in Nederland veel aandacht wordt besteed aan dit topic! Goed en uitgebreid onderzoek is echt noodzakelijk, en dit vind ik een hele leuke actie om financieel een steentje bij te dragen :)!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Goed om hierbij stil te staan!! In mijn familie komen hart- en vaatziekten helaas ook voor.. Ik wist inderdaad dat het gisteren dress red day was, maar ik had eigenlijk geen rode outfit en niet eens accessoires..lipstick had gekund.. niet aan gedacht ;-)
  Ik vind je foto's trouwens super. Rood staat je heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hééééle mooie sjaal!

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram