dinsdag 16 september 2014

Red lips, cherries & a whole lotta old cars


Ik vertelde jullie al dat ik eind augustus naar Rockabillyday ging gaan, een event die je doet terugkeren naar de fifties, met heel wat toffe muziek, oude wagens, leuke kraampjes en heel wat mooie mensen! Ik had jullie hier al een sneak peek gegeven van mijn make-up, want ja, dit jaar wou ik echt een voor de felle eyeliner (inclusief fake lashes) en rode lippen gaan (en ik kom nooit met rode lipstick buiten, al voelde het wel goed aan). Vandaag neem ik jullie even terug mee, met enkele van mijn foto's, en ook ikzelf werd gefotografeerd, dus kunnen jullie ook mijn Rockabilly-outfit eens bekijken!

Ik post gewoon enkele van de foto's die ik er nam (vond het leuk om mijn toestel mee te nemen ipv enkel mijn iPhone), zodat jullie toch een klein beetje kunnen meegenieten van de sfeer en de omgeving:

Het was superleuk, maar ik was toch blij dat deze op het einde van de dag uit mochten!
Wat vinden jullie van de foto's?

15 opmerkingen:

 1. Heeeeeel mooi Petra xxxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Tupperwareconsulente Sien Vans19 september 2014 om 22:43

  Wauw, je had gelijk, daar had ik zooo graag bij geweest! Je outfit en make up is top, wat een killer heels! Ik voel me altijd wat stouter en stoerder met rode lippen :D Geeft inderdaad een speciaal gevoel! Ik probeer er volgend jaar zeker bij te zijn! Liefs, Sien
  ps: bijna het fifties trouwfeest! Ik kijk er zo naar uit...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Bedankt! Ik vond het inderdaad superleuk, hopelijk gaat het volgend jaar zeker door (ze zijn op zoek naar een andere locatie), en hopelijk kan je er dan wel bij zijn!
  Veel plezier alvast op het trouwfeest!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je schoenen zijn echt prachtig :D! En die rode lippen staan je zo classy! Moet je echt vaker doen :)!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hihi, bedankt! Als de gelegenheid zich voor doet, ga ik het zeker meer proberen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Noah is top !! En die stijl staat je echt!

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram

Follow me on TikTok

Follow me on TikTok
PetraCupcake