donderdag 16 oktober 2014

On my coffeetable: How Blogs Work


Nieuw op mijn salontafel, vind je het boek How Blogs Work van Stephanie Duval, journaliste en blogster op 70percentpure. Ik liet jullie eerder al kennis maken met het Blogboek, waar je ook enkele van mijn tips terug kan vinden, en ook dit boek staat vol tips en tricks om een blog te starten, maar ook om je bestaande blog succesvoller en sterker te gaan maken, altijd interessant dus!
Ik ben nog maar net gestart met het te lezen, maar het is echt een tof en aangenaam boek voor wie interesse heeft in het bloggen. Stephanie schrijft over haar eigen persoonlijke ervaringen, maar er komen ook heel wat andere bloggers aan het woord.

Rode draad doorheen het boek is dat een blog echt persoonlijk moet zijn, en zo denk ik er ook over. Een quote die me nu al bijblijft uit het boek is 'Een blog is een weerspiegeling van de persoon erachter en die zijn uiteraard allemaal uniek'.
Verder lees je dus heel wat ervaringen, maar ook bijvoorbeeld hoe je best contacten legt, social media gaat gebruiken, contact zoekt met andere bloggers, ...

Heel wat tips & tricks dus! Wat denken jullie van dit boek?

How Blogs Work - Stephanie Duval - €19.99
Nu te koop in de boekenhandel of op lannooshop.be

11 opmerkingen:

 1. Ik ben er ook net in begonnen, vind de opmaak erg mooi en er staan veel handige tips in!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Saraya Callewaert16 oktober 2014 om 21:20

  Klink als een leuk boek :) X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik zag het al op heel wat blogs voorbij komen, dus ik ben er stiekem toch ook wel een beetje curieus naar geworden :)! Zou ook wel eens in mijn boekenrek kunnen belanden!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat lijkt me best wel een interessant boek !

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ziet er ook super uit! Ik heb het Blogboek liggen maar moet er nog aan beginnen, dus zal dat eerst eens doen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het klinkt mij als een interessant boek !

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb hem en het is een topper! Super fijn boek en leuk voor op de coffee table! ;) X


  X Alice

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik ben wel benieuwd! Er staan vast veel nuttige tips in :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik zet hem op mijn kerstlijstje! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. hey petra, benieuwd of je hem intussen uit hebt, en wat je bevindingen nog zijn ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Nog niet volledig, maar heb er al heel wat van opgestoken :)

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram

Follow me on TikTok

Follow me on TikTok
PetraCupcake