maandag 10 november 2014

Uitgetest: Clinique Sonic System Purifying Cleansing Brush


Clinique bracht onlangs een eigen gezichtreiningsborstel op de markt, namelijk de Sonic System Purifying Cleaning Brush, die je samen met je 3-Stappen Systeem kan gaan gebruiken, maar ook met eender welk product natuurlijk.
Wat doet deze borstel nu precies, en waarom is hij net iets anders dan alle andere? Ik vertel het jullie graag.Door deze borstel te gaan gebruiken om je gezicht te reiningen ipv gewoon je vingers/handen, ga je echt wel efficiƫnter gaan reinigen dankzij de snelle vibraties. Hij gaat daardoor ook de uitstraling en de textuur van de huid gaan verbeteren en de poriƫn gaan vrijmaken.

Hij is waterproof, kan dus meegenomen worden onder de douche, wat ik altijd handig vind, en een volledig opgeladen batterij gaat drie uur mee, dus daar kan je wel al even mee verder.
Waarom is hij nu anders dan andere borstels? Wel hij heeft een ovalen reinigingsborstel, zodat je ook aan alle fijne plekjes makkelijk kan geraken, zoals kin, neus en haarlijn. Hij heeft ook twee types borstelharen, de lichtgroene hebben kortere, meer stevigere haren, perfect voor bv. de T-zone te gaan reinigen, de witte haartjes zijn zachter en soepeler, bedoeld voor de grotere, meer fragiele delen van het gezicht zoals de wangen.
Hij bevat ook een self-timer, die de borstel na 30sec uitschakelt, zolang zou voldoende moeten zijn om je gezicht te reinigen, al mag je na verloop van tijd dat zeker opbouwen naar 1min, en je mag hem trouwens twee maal per dag gaan gebruiken.

Ik vind de borstel echt heel fijn en aangenaam, ik voel hem bijna niet op mijn gezicht, terwijl het achteraf echt wel heel zacht aanvoelt. Mijn gezicht ziet er echt stralender uit en de borstel zelf is heel handig in gebruik. Hij komt met een prijskaartje, maar ik vind het best een goede investering (of het ideale kerstgeschenkje ;))

Wat denken jullie ervan?

Clinique Sonic System Purifying Cleansing Brush - €129.30
(nieuwe opzetborstel kost €20.70)
Verkrijgbaar in de parfumerie of op clinique.be

6 opmerkingen:

 1. It's a fabulous gadget...I'm glad that you like it as well!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. It'a a fabulous gadget...I'm glad that you like it as well!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb de Clarisonic al dus in principe heb ik dit niet nodig. Maar je kent dat eh, de hebzucht van een beauty addict... :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hehe, ken ik inderdaad! Ik heb de Clarisonic niet, dus ik kan niet vergelijken, maar deze vind ik super!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Klinkt als een fijn product, maar ik zou het eerlijk gezegd zelf niet snel kopen omdat ik gelukkig een heel makkelijke huid heb, dus investeer ik liever in andere dingen ;-) (kan het maar 1x uitgeven)

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram