Mogelijk gemaakt door Blogger.

Lush Christmas 2014


Zaterdag landde de Lush Valentijnbox op mijn deurmat, ik kan jullie nu al vertellen dat die enkele roze producten en oa. een Unicorn Horn Bubble Bar bevat! Maar later meer daarover... Nu hebben we het natuurlijk nog heel even over kerst, aangezien het wel heel dichtbij komt!
Ik toon jullie graag een selectie uit de kerstcollectie van Lush, heel wat zalige badproducten, perfect voor de komende wintermaanden!

Deze producten komen uit de 12 days of Christmas Book van Lush, geĂ¯nspireerd op het Hans Christian Andersen boek, perfect voor iedereen die geniet van een boek in bad!
Zeven heerlijke badproducten, twee stukken zeep, een bodylotion en twee douchegels (al zat er in mijn boek eentje niet bij, de Hot Toddy shower gel) vind je terug in dit pakket.

De twee stukken zeep zijn de Honey I Washed The Kids Soap, een honingzeep die ruikt naar romige karamel en zorgt voor een extra zachte huid, en de rode is de Karma Soap, een stuk zeep met een exotische geur van patchoeli en zoete sinaasappelolie, een oppepper die zorgt voor energie en een goed humeur!

Twee douchegels en een bodylotion vind je ook terug in deze set. Zoals ik al schreef zit de Hot Toddy douchegel er bij mij niet in, al was ik wel benieuwd naar de geur want hij bevat winterse kruiden en specerijen, zoals gember en kaneel, en hij zorgt ook voor een zachte huid.
Hier zie je dan The Olive Branch Shower Gel, een zachte douchegel met mandarijn, olijfolie, wijnbladeren en zeezout, een heerlijke kruidige maar toch zoete douchegel die lang blijft hangen.
Daarnaast kan je ook na het bad of de douche genieten met de Celebrate Body Lotion. Een heerlijke frisse geur met sinaasappelolie, limoenolie en cognacolie. Hij bevat ook amandelolie en cacaoboter om de droge winterhuid te gaan verzorgen. Zachte huid en een geur die superlang blijft hangen, check!

Maar dit boek draait vooral rond badproducten, en daar vind je een hele fijne selectie van terug! Hele leuke zoals de Snow Angel bath melt, wit met gouden glitters met een heerlijke marsepeingeur, Dashing Santa Bath Bomb, met de heerlijke geur van mandarijn, bergamot en oranjebloesem.Golden Wonder Bath Bomb, een leuk gouden cadeau met witte strik met de geur van sinaasappel, limoen en een vleugje cognac, Holly Go Lightly Bubble Bar, een zilveren bal met hulstblaadjes met patchouli, kruidnagelolie en kaneelbladolie, en ook de zilveren ster Star Light Star Bright Bath Melt, met gember- en limoenolie.
En daarnaast ook de Lord of Misrule bath bomb, groen van kleur maar maakt je badwater wijnrood, met de geur van een dennenbos, en als laatste de Cinders Bath bomb, voor een heerlijk warm bad met kaneel, zoete sinaasappel en amandel.

Wat denken jullie? Hebben jullie nu net als ik ook zin om in een warm bad te duiken...