Mogelijk gemaakt door Blogger.

The Body Shop - Smoky Poppy


The Body Shop lanceerde onlangs een totaal nieuwe limited edition collectie, heerlijke producten met een extra dosis hydratatie en een hemelse geur dankzij het extract van olierijke klaprozen, ontdek de Smoky Poppy collection!

De Smoky Poppy collectie bevat met de hand geplukte klaprozen uit de streek rond het Turkse Ankara, en bevat een unieke, sensuele geur! De collectie bevat heel wat producten, een scrub, body butter, shower gel, body lotion, bath bombs, massage olie en een eau de toilette. Maar dat is niet alles, de collectie bestaat ook uit enkele make-up producten, namelijk lip & cheek velvet sticks, een blush borstel, nagellakjes en twee shimmer cubes palettes.
Ik zet graag enkele van deze nieuwe producten op een rijtje:

Smoky Poppy Bath Bombs (€12)
Heerlijk genieten van een bruisend bad met deze bath bombs in de heerlijk geur van Smoky Poppy. De verpakking is een koker, met daarin zes halve bruisballen, dus makkelijk te gebruiken. Als je er zo aan ruikt merk je nogal een zeepgeur op, maar eens in bad is het best een neutrale, zachte geur en ze zijn ook heerlijk zacht voor de huid!

Smoky Poppy Eau de Toilette (€14)
Met dit parfum hou je de geur van de Smoky Poppy na het bad of de douche nog langer vast. Het parfum bestaat uit Community Fair Trade-Alcohol en natuurlijk het klaproos-extract. Ik moet zeggen waar ik bij de rest van de producten de geur best aangenaam vind, vind ik het parfum toch iets te zwaar voor mezelf. Ik ben meer voor lichte, frisse, fruitige geuren dus naar deze grijp ik niet echt.

Smoky Poppy Body Scrub (€15)
De body scrub is, naast de body butter, één van mijn favoriete producten van The Body Shop dus ik was heel tevreden met deze. Het is een zoutscrub, rijk aan klaprooszaadjes voor een echte scrub-ervaring. Met een scrub verwijder je dode huidcellen en stimuleer je de bloedsomloop waardoor de huid zacht, glad en stralend gaat worden!

Na de body-lijn zijn er dus ook enkele make-upproducten in deze Smoky Poppy collectie
Lip & Cheek Velvet Sticks (€14)
Een kleurtje zowel voor je lippen als je wangen, altijd handig om mee te nemen onderweg! Ze komen in zes verschillende kleuren (nude, bronze, coral, pink, red en als laatste universal, het lijkt een zwarte kleur, maar het past aan aan de unieke pH-waarde van je huid en verandert in jouw persoonlijke klaproostint). De kleur heeft een mooie matte satijn-finish en is makkelijk op te bouwen. Ik heb de rode kleur, en hoewel ik niet zozeer voor opvallend rood kies, is deze best mooi en kan je hem ook licht aanbrengen of makkelijk vervagen.

Poppy-inspired Blusher Brush (€17)
Deze make-upborstel is gewoon heel erg leuk om te zien, in de vorm van een klaproos staat hij beeldig op je make-up tafel. Het is een zachte kwast, ideaal om je blush of bronzer mee aan te brengen. Hij bevat superzachte, synthetische haren die fijn en gelijkmatig een laagje poeder op het gezicht aanbrengen. De unieke vorm maakt het ook makkelijk om contouren en accenten aan te brengen.

Colour Crush Nails (€6)
Vier nieuwe kleurtjes bij de nagellak, die perfect passen bij de oogschaduwpalettes. Zo is er Apricot Kiss, een licht-oranje kleurtje, Cupid Pink (niet op de foto's), een roze kleur, A Sunny Affair, een felgele kleur, en Mad About Blue, een zomers blauwkleurtje. Ik ben sowieso fan van de lakjes van The Body Shop, maar ik heb nog geen tijd gehad deze aan te brengen (maar er volgen later zeker nog foto's).

♦ Poppy Shimmer Cubes Palettes (€22)
Twee palettes met daarin vier kleurtjes oogschaduw, verkrijgbaar in Yellow Poppy, met daarin blauw, geel, wit en donkerbruin, en Pink Poppy met daarin oranje, zilver, groen-geel en roze.
De kleurtjes zijn echt heel mooi gepigmenteerd en brengen zo makkelijk aan. Wil je ze nog meer doen opvallen, kan je ook je penseel wat nat maken en zo de kleuren aanbrengen. Ze bevatten een mooie glitter, net genoeg voor de ogen, en zorgen daardoor voor een stralende lente-proof ooglook. Ze zijn dierproefvrij, parfumvrij en bevatten verzorgende Maroela Olie.
Als je wilt gaan voor echt mooie kleuren en goede pigmentatie, raad ik je aan zeker eens de palettes van The Body Shop te gaan bekijken! Er volgt binnenkort zeker een ooglook met deze kleurtjes op de blog!

Zo, wat denken jullie van de collectie? Welk product spreekt je het meeste aan?