Mogelijk gemaakt door Blogger.

Escada - Turquoise Summer


Zo een heerlijke zomerse dag zoals vandaag, vraagt voor een heerlijk zomers parfum! Deze Turquoise Summer van Escada is dan ook perfect, hij is de limited edition zomergeur van 2015 en doet je helemaal dromen van exotische oorden.

Escada komt elk jaar met een superleuke zomergeur,deze is al de 23e, het is er altijd eentje om naar uit te kijken en ook deze is eentje die niet mag ontbreken in je parfumcollectie, zeker als je fan bent van vrolijke, fruitige geurtjes.
Hij bestaat uit noten van aardbei, frambozen en zwarte bessen. In het hart van de geur maken de rode vruchten plaats voor noten van perzik, gecombineerd met de frisse bloemengeur van viooltjes en oranjebloesem. De basisnoten is dan weer een rustgevende mix van vanille en sandelhout.

Ook de verpakking ziet er heel vrolijk en zomers uit! De flacon zelf heeft een zachte, transparante turkooizen kleur, met het vlindermotief dat je van binnenuit kan zien en ook rond de hals van het flesje hangt een vlinder-ringetje.
Het doosje zelf brengt je helemaal in zomerse sferen door de mooie vlinder- en bloementekeningen in de bekende escada-kleuren, samen met het Escada-meisje.

Ik ben helemaal fan, zowel de verpakking maakt mij heel vrolijk, maar ook de geur, ik ben dol op fruitige geuren maar ook oranjebloesem is één van mijn favoriete geuren. De geur blijft ook lang hangen en voelt heel fris aan op de huid!
Wat vinden jullie van deze Turquoise Summer?

Escada - Turquoise Summer
Eau De Parfum - 30ml/€39 - 50ml/€55 - 75ml/€69
Bodylotion 150ml - €22