Mogelijk gemaakt door Blogger.

Win 3x een verzorgingspakket van Cattier-Paris twv €47.47


Vandaag laat ik jullie kennismaken met enkele verzorgingsproducten van het merk Cattier-Paris, ik vertel jullie wat meer over het merk en over enkele producten die ik uitprobeerde, maar meer nog, ook drie van jullie kunnen de producten uittestten want ik mag drie verzorgingspakketjes weggeven, met daarin een voedende dagcrème, oogcontourcrème en een micellair water. Lees snel verder voor meer info:

Cattier-Paris bestaat al sinds 1968, maar ze zijn zich pas sinds kort op de Belgische markt gaan richten. Het merk staat voor natuurlijke en biologische cosmetica, die ontwikkeld worden op basis van natuurlijke ingrediënten, die deels afkomstig zijn uit de biologische landbouw. De producten bevatten geen parabenen, fenoxyethanol, synthetische geur- of kleurstoffen of petroleumderivaten. Goed voor de huid dus en ook voor het milieu.

Ik gebruik nu sinds enkele weken de dagcrème Secret Botanique, oogcontourcrème Eclat de Rose, en micellair water Perle d'Eau, de producten die ook jullie kunnen winnen.

Perle d'Eau is een micellair water, een reinigend water dus om je make-up te gaan verwijderen en je huid te reinigen. De ultra lichte textuur combineert de frisheid van een tonic met de reinigende micellaire werking, zodat de huid perfect gereinigd, zacht en stralend is.

Hij bevat biologisch rozenwater, wat de huid kalmeert, hydrateert, verfrist, zuivert, stimuleert en verstevigt. Daarnaast bevat hij ook biologische aloe vera, die kalmeert, verzorgt en herstelt, regenereert de cellen van de opperhuid en zorgt voor een gladde huid.
Ik gebruik deze 's avonds om mijn make-up eraf te halen, alvorens ik mijn gezicht was met een reinigende wasgel.

Secret Botanique is een vochtinbrengende dagcrème voor de droge en gevoelige huid. Hij bevat biologische jojoba-olie, zonnebloemolie, rozenwater, kokosvet en calendula extract, en is rijk aan Vitamine E en F, en gaat de huid gaan voeden en verzachten.
Ik heb best een gevoelige huid, maar toch ook redelijk vettig, maar ik gebruik deze op de droge plekjes, zoals onder mijn neus.

Eclat de Rose is dan weer een oogcontourcrème, anti-age en anti-wallen. Bevat oa. biologische arganolie die de huid gaat hydrateren en de huidelasticiteit gaat versterken, groene microalgen extract zorgt voor een stralende blik en vermindert de kringen rond de ogen, vlinderlavendelextract werkt verzachtend maar is ook doeltreffend tegen expressierimpels, en natuurlijk ook biologisch rozenwater die de huid verzacht en verfrist. Een heel aangename fijne crème, die ook zorgt voor een prima basis voor je make-up.

Wat moet je nu doen om deze producten zelf een uit te testen?
Schrijf je in voor de Cattier-Paris nieuwsbrief en like de Cattier-Paris Benelux facebookpagina.
Stuur een mailtje naar petra @ sprinklesonacupcake.com zodat ik weet dat je meedoet, de drie winnaars krijgen dan ook een mailtje terug na de wedstrijd.
De winactie loopt tot 16 augustus 2015, middernacht.

Edit: deze winactie is afgelopen, de winnaars werden persoonlijk gecontacteerd via email

Wat denken jullie van deze producten? Doen jullie graag mee met de wedstrijd?