Mogelijk gemaakt door Blogger.

Guerlain - Givenchy Holiday Collection Preview


Halloween is nu al even achter de rug, ook de herfst begint bijna op zijn einde te lopen. Wij wachten hier thuis wel nog tot sinterklaas geweest is voor de kerstspulletjes uit te halen, maar een preview van twee prachtige kerstcollecties, die kunnen zeker en vast nu al! Enkele weken geleden ging ik een kijkje nemen naar de Christmas Collection van Givenchy & Guerlain, kijk mee en geniet (en hoe die kerstlijstjes alvast klaar). 

Als eerst ging ik een kijkje nemen bij de collectie van Guerlain, Neiges & Merveilles Holiday Make-Up Collection 2015. De ruimte zag er al heel feestelijk uit, en rook ook helemaal naar kerst.

Voor de kerstcollectie zijn er heel wat pareltjes, als eerste de Météorites Flocons Enchantés. De Météorites parels van Guerlain zijn er zo al om naar uit te komen, maar deze maal worden de legendarische parels gecombineerd met lichtweerkaatsende parelmoervlokken, precies witte sterren. De parels zijn in beige om te egaliseren, champagne om te verhelderen, en goud voor een subtiele warme gloed. En ook de buitenzijde is prachtige, precies een sneeuwbal in wit met goud, die een zachte poederdons bevat.

Nog een topproduct, het Palette Ors et Merveilles, met daarin vijf oogschaduwkleurtjes (champagne, bruin, goud, paars en roze) en vier blushes, in een mooi verguld doos met grote spiegel binnenin.
De Rouge G in Merveilleux Rose kreeg voor de kerstdagen een mooie limited edition verpakking, zilverkleurig met ijssterren-motief.

Nog meer moois voor de lippen, de Gloss D'Enfer  in Reflets Etoilés, een glanzende witte sluier vol veelkleurige parelmoerdeeltjes voor een hologrameffect. Daarnaast ook de Maxi Velvet in Fleur de Givre. Geen echte lipgloss, meer een vloeibare lipstick, met een matte finish waarbij de kleur lang houdt en de lippen ook gevoed worden. Het is een warm roze kleur, en ik ben er dol op. Ik probeerde hem uit die avond, en vond hem echt heel fijn. Ook leuk, je kan deze ook op je wangen aanbrengen als blush, en dat gaf ook echt een mooi resultaat!

Daarnaast is er ook nog de Terracotta Collector, een prachtige bronzer, en de Météorites Voyage Enchanté, een wit poeder die oneffenheden gaat vervagen en zorgt voor een matte finish. En voor de nagels kiezen ze voor een opvallende donkerpaars-tint, met de Nuit Merveilleuse.

Dat de geur er ook hemels was, had alles te maken met de La Petite Robe Noir geurtjes die er uitgestald stonden, vier verschillende edities, en ook de nieuwe parfumverstuiver voor in de handtas, superhandig! Maar daarnaast ook de Shalimar geuren, die zijn 90e verjaardag viert met een prachtige blauwe flacon, en handgemaakte sjaal met daarop het verhaal achter dit parfum.

Nadien was het tijd om ook eens bij de kerstcollectie van Givenchy, Les Nuances Glacées, een kijkje te gaan nemen.

Ster van de collectie, het prachtige La Palette Glacée, met daarin zes oogschaduwkleurtjes. Vier bruintinten, een beige/rosé en een glinsterend wit. Heel natuurlijke tinten, maar waar je heel wat kanten kan uitgaan (zie je ook op de eerste foto op de Givenchy-muur, welke looks je kan gaan creëren). Daarbij ziet de verpakking er supermooi uit, een ijzig-glinsterend wit!

Waar ik ook heel benieuwd naar ben, is Le Prisme Libre, het is een los poeder in vier verschillende tinten die zorgen voor een egale, glanzende en natuurlijke teint. Deze zit al even in het gamma, met verschillende tinten, deze is de Taffetas Beige, met beigetinten, een gele en een perziktint.

Daarnaast bevat de kerstcollectie hele mooie roodtinten, zoals de Le Rouge Givenchy in Rouge Glacé, met ook de mooie glinsterend witte verpakking, en Le Vernis Givenchy ook in een felrode kleur Carmin Escarpin, en ook een tweede kleur, Grenat Initié, een donkere wijnrode tint.
In de collectie vind je ook een zwarte volume mascara, en een liner in Bronze Glacé, een bronstint.

Daarbij kregen we ook al een glimp te zien van de nieuwe Teint Couture Balm, de foundation die zorgt voor een nude teint. Minder dekkend dan foundation, beter corrigerend dan een BB Cream, even comfortabel als een verzorgende balsem. En daarbij ook de 2-in-1 concealer, een verzorging tegen kringen die twee kleuren bevat, beige en roze, dus naast dekking zorgt deze ook voor het oplichten van het oog, voor een heldere blik. Maar meer daarover zeker later.

Als laatste, ook nog een heerlijke geur bij Givenchy, namelijk de Dahlia Divin in een wel heel speciaal jasje. Voor de feestdagen komen ze met een cadeauverpakking met een muziekdoos. En aangezien Alicia Keys het gezicht is van dit parfum, speelt de muziek van Alicia Keys die te horen is in de reclamespot van deze geur. Het is heel exclusief, er zijn er niet zo heel veel beschikbaar in ons land, maar wel een prachtproduct, en een heerlijke geur!

Zo, een heel lang verslagje, maar hopelijk vonden jullie het toch leuk om te zien en mee te genieten van heel wat mooie make-up en meer. Ik kreeg enkele producten mee naar huis, dus daarvan volgen later zeker nog aparte reviews.
Hebben jullie alvast al een favoriet product? Wat komt er op je wishlist terecht?

Nogmaals bedankt aan de mensen van Guerlain en Givenchy voor dit geweldig event.