Mogelijk gemaakt door Blogger.

Lush - Under the Mistletoe


Oh, Lush heeft altijd wel heerlijke producten, maar het is toch uitkijken naar de speciale collecties afhankelijk van de seizoenen en feestdagen. Voor mij springt de kerstcollectie er toch altijd net dat tikkeltje meer uit, en geniet ik nog het meeste van. Is het nu omdat het dan kouder is en je dan sneller in bad gaat, of is het de Snow Fairy die het hem doet, ... Er is zoveel!! Zoals onder andere de superleuke geschenkpakketten, zoals deze geweldige Under The Mistletoe. Benieuwd wat er allemaal inzit?

Waauw, wat een heerlijk pakket! De geur alleen al doet je wegdromen, maar wat erin zit is ook echt geweldig! Leuke nieuwe dingen, mooie glinsterende dingen, bestsellers, ... Producten voor zowel in bad en douche, maar ook verzorging van de huid, lippen én tanden! In het totaal vind je er zestien Lush producten in (als je goed oplet zie je zeventien producten op de foto, maar ik kocht zelf ook nog iets bij nadat ik dit groot pakket ontvangen had), ik zet ze even op een rijtje:

Ik ben niet echt een bad-mens (sorry, diegene met enkel een douche zullen mij niet graag horen), maar als het echt koud is, kan er ik wel van genieten. Hier is het vooral the little guy die in bad gaat, en hij doet dat maar al te graag met superleuke bruisballen. Hier in dit pakket vind je drie Bath Bombs, So White, een witte buitenkant die langzaamaan roze kleurt, met de geur van appeltjes. Luxury Lush Pud, zorgt voor een regenboog-bad, met een lavendelgeurtje. En als laatste Sex Bomb, een roze bad die zorgt voor een zachte huid en een heerlijke geur van jasmijn en ylang ylang.

Naast de bruisballen zijn er ook bubble bars voor in bad. Een roze flamingo, doet me niet zozeer aan kerst denken maar is wel superleuk, en herbruikbaar. Kies je eerder voor glitter in bad, ga dan voor de Five Gold Rings Bubble Bar, je kan één ring gaan verkruimelen onder stromend water voor heel wat schuim en een heerlijke vanillegeur. Daarnaast is er ook de Candy Mountain, een heerlijke zoete geur met een lichte shimmer in je bad, en The Comforter Bubble bar, met een heerlijke fruitige geur van zwarte bessen.

De doucheproducten zijn dan weer helemaal mijn ding. Mijn favoriet, al jaren kijk ik tijdens de kerstperiode uit naar deze, de Snow Fairy, een snoepjesgeurende douchegel met een beetje sparkle. Hier zie je ook de Fairy Dust op de foto staan, geen doucheproduct en vind je ook niet terug in dit pakket, maar heeft ook de heerlijke geur van Snow Fairy en zorgt voor wat sparkle op je huid. Als tweede douchegel is er ook The Comforter, een heerlijke fruitige zoete geur van zwarte bessen en vanille. Als laatste is er Rose Jam, een rozengeur met een vanille-toets.
Ook voor onder de douche is de Santa's Belly Shower Jelly, een heerlijke kerstige rode kleur en glitters, what's not to love. Een blubbergel voor onder de douche, met vers appelsap, rode wijn, steranijs en verse appel. Santa's Lip Scrub, niet voor onder de douche natuurlijk, maar past er perfect bij. Instant zachte lippen door ze met deze colasmaak te gaan scrubben.

Nog enkele producten om af te sluiten, de Ro's Argan Body Conditioner, die had ik eerder al in een fullsize, is eigenlijk een bodylotion voor onder de douche, dus een zachte huid zonder je na het douchen in te smeren. Hij bevat heel wat verzorgende ingrediënten en heeft een lichte rozengeur. Ook de massage bar Tender is The Night zit boordevol essentiële oliën en zachte boters, met de geur van jasmijn en ylang ylang.
Daarnaast vind je nog de Reindeer Rock Soap, een fruitig stuk zeep met de geur van The Comforter.
Als laatste product in deze Under The Mistletoe, vind je de Oral Pleasure Toothy Tabs, kleine tabletjes om je tanden mee te poetsen, met  de smaak van passievrucht. Je neemt zo een tabje, kauwt het tussen de tanden, hij begint vanzelf te schuimen en dan kan je starten met poetsen, handig voor op vakantie ed.

Wat denken jullie van dit pakket? Welk producten is helemaal jouw ding?

Geschenkpakketten en al deze producten apart te verkrijgen in de Lush winkels in Gent, Antwerpen en Brussel.