Mogelijk gemaakt door Blogger.

The Body Shop - Frosted Plum


The Body Shop is helemaal klaar voor het feestseizoen, en dat met drie heerlijke lijnen, namelijk de nieuwe Frosted Plum, maar ook de Frosted Cranberry en de Glazed Apple die er vorig jaar ook al bij waren. Ik laat jullie vandaag kennismaken met de nieuwe lijn, Frosted Plum, die er heel mooi en shiny uitziet.

Het is best een fancy zoete geur, heel fruitig en bloemig, en dat dankzij de combinatie van rijpe pruimen, magnolia en pioenrozen. De verpakking ziet er heel mooi uit dankzij de donkerpaarse kleur en de afbeelding van de frosted plum. De collectie is heel uitgebreid, bestaat uit een lippenbalsem, een stuk zeep, bruisblokken voor in bad, sugar scrub, douchegel, handcrème, shimmer lotion, shimmer mist en een body butter. Daarnaast is er ook een geurkaars in deze geur, heerlijk! Ik zet enkele producten op een rijtje:

Als eerste de prachtige Shimmer Mist, een heerlijk geurtje met dat tikkeltje extra sparkle. Het is een lichte geur, geen zwaar parfum, maar een mist die je de hele dag door kan gaan gebruiken. Hij voelt heel fris aan en de geur is heerlijk fruitig en toch ook heel klassevol vind ik. De shimmers zijn heel subtiel aanwezig, maar geven toch dat extraatje voor de feestdagen of speciale avondjes uit!
De verpakking is ook geweldig mooi, het glazen bolletje bevat geen enkele labels en zo komen de shimmers heel mooi uit. Na een tijdje zakken ze naar de bodem, en is het zo leuk om met het flesje, net als een sneeuwbol, te gaan schudden.

Om nog meer voor glitters te kiezen op je lichaam, kan je ook gaan voor de Shimmer Lotion, een handige bodylotion in pompflacon. Hij bevat shea butter om je lichaam te gaan verzorgen, maar ook heel wat meer shimmer dan de mist, dus opletten daarmee!
Als je echt meer de huid wilt gaan hydrateren, dan kies je best voor de Body Butter. Die zorgt echt voor een gladde en zachte huid, de huid voelt echt gevoed terwijl ze toch niet vettig aanvoelt. De geur blijft heerlijk lang hangen, en is perfect in combinatie met de mist om lang van de geur te genieten.

Om de huid nog meer te gaan verzorgen, kan je natuurlijk ook kiezen voor de Sugar Scrub, die de dode huidcellen gaat gaan verwijderen en de huid daardoor extra zacht gaat maken. De textuur is een soort van jelly, redelijk vast, wat het makkelijk maakt om op de huid aan te brengen. Ga je liever voor wat geur in bad, zijn er ook de leuke Bath Fizzers, kleine bruisblokjes om je bad te voorzien van een heerlijke geur. Heel de badkamer, en zelf het huis, ruikt ernaar als je deze in je bad hebt gegooid! Ook je huid blijft er heerlijk naar ruiken nadien, en zorgt voor een zacht velletje! In de doorzichtige plastic pot vind je tien bath fizzers.

Ik ben echt dol op de geur van de Frosted Plum, en was dan ook heel blij dat The Body Shop ook geurkaarsen heeft in deze collectie. Hij ruikt echt heerlijk en zit ook in een mooi doosje, een perfecte geschenkje als je het mij vraagt, al is elk product van deze collectie wel kerst-cadeautje-waardig!

Wat denken jullie van deze collectie? Wat spreekt je het meest aan?

The Body Shop - Frosted Plum
Shimmer Mist - 100 ml - €12
Shimmer Lotion - 250 ml - €10
Body Butter - 200 ml - €16
Sugar Scrub - 250 ml - €18
Bath Fizzers - 10x30 g - €15
Frosted Plum Geurkaars - 200 g - €15