Mogelijk gemaakt door Blogger.

Beauty: Kneipp Amandelbloesem - gevoelige huid


Producten die je heerlijk doen wegdromen naar een zachte lentedag, ja dat doen deze nieuwe huidverzorgingsproducten van Kneipp Amandelbloesem helemaal! De geurlijn bestond al, maar het gamma verwelkomt twee nieuwe producten, namelijk de Seconde Body Lotion en een Douche Foam. Ik probeerde ze uit en stel ze graag aan jullie voor:

De producten van Kneipp Amandelbloesem zorgen voor een mooie zachte huid en geven een heerlijke geur, een vrouwelijke bloemengeur met toch een zacht kruidig kantje. Deze producten zijn prima geschikt voor de gevoelige huid! Mensen met een gevoelige huid hebben vaak niet veel keuze op gebied van geur in hun verzorgingsproducten en moeten meestal naar ongeparfumeerde producten grijpen, maar deze is echt geschikt voor iedereen, dankzij de milde samenstelling en intensief verzorgende werking. 

De Seconde Body Lotion is een snel intrekkende bodylotion met hoogwaardige amandelolie die speciaal is afgestemd op de gevoelige huid en hydrateert deze intensief. Het is een hele lichte textuur die je gemakkelijk kan aanbrengen en openwrijven, en die ook supersnel intrekt. Iets te licht voor bijvoorbeeld mijn droge handen tijdens deze koude wintermaanden, maar ideaal om mijn lichaam te gaan hydrateren en heel erg zacht te maken.

De Douche Foam is zo een heerlijk product.Hij voelt heerlijk warm en zo zacht aan op de huid, en die geur is gewoon zo een fijne ervaring. De zachtheid van het product komt van de combinatie van verzorgende amandelolie, jojobaolie en rijke sheabutter. Mijn huid voelt zo zacht en soepel aan, echt een aanrader voor onder de douche!

Wat denken jullie van deze twee nieuwkomers binnen het Amandelbloesem-gamma? Naar welke gaat jouw voorkeur?

Kneipp Amandelbloesem
Seconde Body Lotion - 200 ml - €8.99 (verkrijgbaar vanaf jan. '16)
Douche Foam - 200 ml - €6.99 (verkrijgbaar vanaf 22 febr '16)
Ook nog beschikbaar in dit gamma: douchegel, badolie, badschuim, huidolie, massageolie, body lotion, body crème, body scrub, handcrème en gezichtscrème.