Mogelijk gemaakt door Blogger.

Beauty: A hint of red


Rood doet me vaak aan de kerstperiode denken, maar een bos rode tulpen, felrode nagels of een frisse rode lipstick brengen me ook wel in lente-sferen. Vandaag een selectie op de blog, met enkele nieuwe rode beauty-items, waar ik alleen maar vrolijk van wordt.

De Oriental Cream van Rituals (200ml - €17.50), een shimmering body cream, is er eigenlijk wel eentje van met de kerstperiode maar ik moet zeggen ik gebruik hem nu pas. De geur is heerlijk, een combinatie van creamy cacao & amandelmelk, die heel verzorgend gaat werken.
De crème is heel voedend maar smeert toch makkelijk uit, en hij bevat een lichte shimmer, heel subtiel maar geeft toch net dat tikkeltje extra, kan niet wachten deze op mijn benen te smeren wanneer het eindelijk tijd is om die kousen in de kast te laten liggen.

Daarnaast zie je een flesje rode nagellak, een kleur dat je toch standaard in je collectie moet hebben want kan je nooit mee misgaan. Deze is de 'I'll do anything for red velvet' van LCN (€5.90). De nagellak brengt heel makkelijk aan en bevat een mooie glans. De dekking is heel goed maar ik kies meestal toch voor twee laagjes, maakt de kleur toch iets intenser en blijft ook langer mooi op de nagels.

De nieuwste mascara van Maybelline, The Falsies Push Up Drama (€15.49), is er gelukkig niet in een rode kleur, maar de verpakking past wel perfect bij mijn selectie. Hij zorgt voor dramatische wimpers, voller en langer, waardoor je geen valse wimpers meer zou nodig hebben.
Een tip, voorzichtig aanbrengen is een must want hij is redelijk nat en kan al snel gaan klonteren. Maar als je de mascara niet te snel aanbrengt in dunne laagjes, geeft hij echt een super resultaat.

Nog op de foto zie je een Powder Brush (€6.49) in een superleuke kleur van 2B, moet niet altijd zwart zijn, deze brengt wat meer kleur en hij is ook heel erg fijn in gebruik. Daarnaast een Pocketbag Anti-Bacterial Hand Gel ($1.75) van Bath & Body Works in de geur Japanese Cherry Blossom, heerlijke geur!
En ook rode lippen kunnen niet ontbreken, met deze Urban Decay Revolution Lipstick 69 (€20.40), een super creamy formule met toch een hoge pigmentatie, dus kleur en verzorging in één! Is echt een felrood, voor als je eens all the way wilt gaan met rode lippen!

Ben je echt fan van rode lippen, en wil je graag eens experimenteren met verschillende kleuren, dan is het Lipstick palette van Park Avenue misschien iets voor jou. Hij bevat vijf rode tinten in een handige verpakking. Het kwastje dat erbij komt is niet zo ideaal vind ik, maar de kleuren zijn wel echt heel mooi op de lippen, blijven lang zitten en voelen aangenaam aan.

Wat vinden jullie van de rode selectie? Wat is jouw favoriet product ertussen?