Mogelijk gemaakt door Blogger.

Beauty: Kneipp - Cherry Blossom


Toch al een beetje lente tijdens deze koude winterdagen, dat mag toch hé! Ik heb het niet echt over de zonnestralen, hier waren vooral de sneeuwvlokken alweer van de partij, maar wel over de nieuwe Cherry Blossom producten van Kneipp. Kersenbloesem staan echt symbool voor de lente, en daarnaast één van mijn favoriete geuren in beautyproducten, dus ik ben heel enthousiast over dit nieuw gamma.

De Kneipp Cherry Blossom lijn bevat heerlijk, zacht geurende producten voor bad, body en hand met natuurlijke verzorgende rijstkiemolie en kersenbloesemextract. Een zachte bloemige geur om heerlijk bij weg te dromen!
In het gamma vind je badkristallen (niet op de foto's), een body lotion spray en een handcrème, ik testte de laatste twee uit.

De Kneipp Body Lotion Spray in Cherry Blossom is heel makkelijk aan te brengen en trekt supersnel in. Hij is intensief verzorgend, en zorgt dus  voor een voelbaar zachte en soepele huid, zonder dat plakkerige gevoel. Heel luchtig en licht, ideaal voor de normale tot licht droge huid.
Geen dop meer om eraf te halen voor het gebruik, maar gewoon draaien, op ongeveer 15 cm afstand op de huid sprayen en insmeren, supermakkelijk!
Je ruikt nog steeds de typische natuurlijke geur van Kneipp, met een heerlijk vleugje kersenbloesem.

De Kneipp Handcrème Cherry Blossom hydrateert de handen intensief. Heel handig, zeker tijdens de winter, ik kan niet zonder handcrème en smeer ze dan ook meerdere malen per dag in.
Ook deze trekt snel in en laat geen plakkerig of vettig laagje achter, wat ik altijd wel fijn vind.

De producten van Kneipp bevatten plantaardige verzorgende werkstoffen, en zijn zonder conserveringsmiddelen, paraffine, siliconen en minerale oliën. Niet getest op dieren en zijn vegan.

Wat denken jullie van deze producten? Zijn jullie al in de lentesfeer?

Kneipp Cherry Blossom
Body Lotion Spray - 200 ml - €9.99
Handcrème - 75 ml - €6.49
Verkrijgbaar in de drogisterij, warenhuis, ...
Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier