Mogelijk gemaakt door Blogger.

Vier kerst met Hema


Hoe traag het in het begin van het jaar altijd gaat, zo snel gaat het nu ineens de laatste weken van jaar! Hoezo, binnen een paar dagen is het al kerst? Ik heb precies nog honderd en één dingen te doen, zowel voor het werk als voor kerst (cadeautjes, voorbereidingen, ...).
Gelukkig heb je dan zo'n winkels waar je alles ter beschikking hebt (cadeautjes, tafelgerief, snacks, make-up, outfits, ...), en dan heb ik het over Hema!

In elke grote stad kan je wel winkelen bij Hema, maar ook online kan je makkelijk je bestelling plaatsen. Zo bestelde ik vorige week nog enkele cadeautjes, en op heel wat items krijg je al extra korting.
Maar ik mocht ook enkele leuke artikelen van hun kerstcollectie ontvangen, samen met alles wat je nodig hebt om een mooie feestelijke make-up look aan te brengen.


Hun kerstversiering is elk jaar wel iets om naar uit te kijken. Zo kon je dit jaar zelf kiezen voor de Hema-hond Takkie als figuurtje voor in de kerstboom. En nog zoveel meer mooie en grappig kerstboomhangers.


Ook voor de feesttafel vind je alles wat je nodig hebt. Van leuke bordjes, bekers en papieren rietjes, tot kerstcrackers, feesthoedjes en kaartjes. Je kan er ook terecht voor mooie cadeauverpakking.


En zoals ik al vertelde, hebben ze ook heel wat feestelijke make-up producten, om zowel een natuurlijke als een meer opvallende make-uplook te gaan maken, dus ook producten die je de rest van het jaar kan gaan gebruiken.

Mijn favoriet, het all in 1 face palette. Zo een producten zijn superhandig om mee te nemen in je handtas of op vakantie, want het palette is zo samengesteld dat de kleuren zowel als oogschaduw, blush, highlighter of bronzer gebruikt kunnen worden. En inderdaad, ik heb het al gebruikt als oogschaduw, blush en highlighter! De kleuren zijn echt heel mooi en veelzijdig.
De kwast die erbij ligt, is een highlight brush in een feestelijk jasje, maar die zeker ook voor blush makkelijk gebruikt kan worden.


Heel wat highlighter en glitter trouwens in deze collectie. Zo heb je de vloeibare highlighters, in naturel of roze (ook nog verkrijgbaar in roségoud).
De all in 1 glitz is dan weer een glittergel, die je kan gebruiken als oogschaduw of highlighter, maar ook als detail op je schouders of decolleté. Verkrijgbaar in goud, zilver en roze.


Naast glitter, staat ook roze centraal in de collectie. Zoals een mooi roze kleurtje op de lippen met de satin matt lipbalm. Verzorgde lippen met een mooie kleurtje, win-win!
Maar ook de klassieke zwarte eyeliner, heeft een roze variant én ik ben er dol op! Ik heb hem nog niet gebruikt als echte eyeliner om een volledig lijntje mee aan te brengen, maar ik breng subtiel een beetje aan net boven mijn zwarte eyeliner en dep dat dan een beetje uit. Geef een hele mooie glans!


Wat denken jullie van deze Hema producten? Zijn jullie al helemaal klaar voor kerst en oudejaar?
Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier