Mogelijk gemaakt door Blogger.

Beauty: The Body Shop - Vanilla pumpkin


De herfst is in het land, oké er zijn al serieus wat regenbuien geweest, maar je ziet ook overal pompoenen opduiken (zowel in het straatbeeld als in de winkel en de keuken), de bladeren veranderen van kleur en het is binnen gezellig vertoeven met kaarsen en dekentje! 
En de heerlijk warme geur van de nieuwe herfstcollectie van The Body Shop, Vanilla Pumpkin, is ook een heerlijke aanvulling in de badkamer dit seizoen!

Wat al direct in het oog springt, is de prachtige en kleurrijke verpakking bij deze lijn. De limited edition verpakking is geïnspireerd op de warme, sprankelende kleuren van de herfst en het Latijns-Amerikaanse feest 'Dia de Muertos'.
De heerlijke herfstgeur bestaat uit vanille, geroosterde pompoenpitten, warme tonen van tonkabonen, hazelnoot en ahornsiroop!! Ik ben echt fan van deze geur.

In de collectie vind je een handcrème, douchegel en body butter.
De Vanilla Pumpkin Hand Cream is verrijkt met Community-Trade sheaboter uit Ghana. Hij heeft een hele lichte textuur waardoor hij snel intrekt. Mijn handen zijn echt superzacht én ruiken heerlijk!


De Vanilla Pumpkin Shower Gel is een milde en zeeploze douchegel, met vanille-extract uit Madagascar. De textuur is rijk en crèmig, heel aangenaam om te douchen. Redelijk dik, dus je hebt helemaal niet veel nodig, je doet dus best lang met deze flacon. Mijn huid blijft zacht aanvoelen ook na het afdrogen, en ook de geur blijft heerlijk hangen! 


Als laatste de Vanilla Pumpin Body Butter. Je huid wordt toch altijd iets droger tijdens de herfst en de winter, dus kan een rijke body butter echt wel dienst doen! Deze houdt je huid tot 24u zacht en soepel zonder het echt vettig te maken, en ruikt daarbij ook nog een geweldig! 


Perfecte producten én geur voor de herfst (voorraadje inslaan want is limited edition)! Wat denken jullie?

The Body Shop - Vanilla Pumpkin
Hand cream - 30 ml - €5.5
Shower gel - 250 ml - €7
Body Butter - 200 ml - €16
Verkrijgbaar in de winkels van The Body Shop (of online voor NL)

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier