Mogelijk gemaakt door Blogger.

Beauty: Garnier Bio - Rosy Glow 3 in 1 dagcrème


Op zoek naar een dagcrème die niet alleen de huid voedt, maar ook verstevigt en laat stralen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Ik testte de nieuwe Rosy Glow van Garnier Bio, een 3 in 1 dagcrème die een stralende glow creëert en zorgt voor een langdurige, gezond uitziende egale huidteint. Get the glow, ook zonder make-up!

De voedende formule in deze dagcrème bestaat uit biologische rozenbottel olie en plantaardige vitamine C, een perfecte combinatie om die glanzende en verlichtende werking te verkrijgen. Resultaat, een huid die er gezond, glanzend en voller uitziet. 
De formule is vegan en biologisch gecertifieerd door Ecocert. 


Ik werd al enthousiast van de naam alleen, Rosy Glow! Dit is ook echt wat ik zoek in een dagcrème, een gezonde glow. Het product zelf is roze van kleur en ruikt ook heerlijk naar rozen (sommigen vinden dat aangenaam, anderen storend, maar het is zeker niet overheersend). Het is iets dikker van textuur maar voelt aangenaam op de huid. Het trekt ook makkelijk in en is helemaal niet vettig.


Ik merkte direct dat de roze tint in de crème direct zorgt voor een natuurlijke glow en een egalere teint. Daarnaast voelt mijn huid ook heel gevoed aan. Ik gebruik hem nu al sinds het begin van de zomer, en ik merk echt een verschil. Droge plekjes worden aangepakt, mijn huid voelt echt gevoed aan en geeft 's morgens direct een fris en stralend gevoel.
De aanvulling van vitamine C is ook echt een pluspunt, deze stimuleert collageen waardoor je huid steviger wordt en huidveroudering gaat tegengaan.

Ik ben alvast fan, wat denken jullie?

Garnier Bio - Rosy Glow 3 in 1 dagcrème
50 ml - €13.99
Verkrijgbaar in de drogisterij, supermarkt, ... 
Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier