Mogelijk gemaakt door Blogger.

Make your own beautyproduct

Op de website van Nina loopt momenteel een leuke actie georganiseerd door Whirlpool en Nina, waarbij 4 dames strijden voor de titel van Green Generation Ambassadrice 2010. Ze moeten daarbij bewijzen hoe 'groen' ze wel zijn door middel van leuke proeven. Zo deden ze al een kook- en een decoproef, de laatste 2 waren een mode- en een beautyproef, waar ik dus heel benieuwd naar was wat ze ervan gemaakt hadden. Voor de modeproef moesten de dames enkele oude kledingstukken een tweede leven geven en er dus een eco-outfit van maken. Zo maakten ze oa. van een rok een kleedje en van 2 jeansbroeken 1 hippie-model. Deze is mijn favoriet: Moest ik handiger zijn met naald en draad, zou ik mij zeker ook wel aan vanalles wagen, dus het idee van een rok een kleedje te maken vind ik superleuk en makkelijk, hehe! Wil ik zeker eens uittesten... Bij mij is het meer, ik ga niets weggooien van kledij dat ik niet meer draag, zie dat het binnen zoveel tijd terug in de mode is, hahaha! Voor de beautyproef moesten ze met natuurlijke middeltjes hun schoonheidstips geven. Ik vind de tips heel leuk, ben eigelijk benieuwd of ze echt wel werken. Zo had je scrub met een kiwi, gezichtsmaskertjes met tomaat en kiwi, en eentje met honing, yogurt en banaan, en een haarmasker met avocado en ei. Deze vind ik leuk en wil ik wel eens uittesten of het echt wel iets doet: Je kan ook stemmen voor de dames (hier) en zelf een green generation toestel winnen (ijskast, diepvriezer of wasmachine) Ik vind het idee erachter superleuk. Maken jullie soms zelf ook je eigen beautymiddeltjes met natuurlijke producten? Of verander je je oude kledij soms? geef ons wat tips!!