Mogelijk gemaakt door Blogger.

Aan de slag na de vakantie

Voor de meeste onder ons is de vakantieperiode voorbij. Terug met volle moed aan het werk, of net eens de ideale periode om een andere richting uit te gaan, door bv een andere job te zoeken.
Denk je al even na om een andere job te kiezen, iets dichter bij huis, iets wat je eigenlijk al heel lang zou willen doen, enz... You name it!! Dit is misschien de ideale periode er eens echt voor te gaan.

Je kan daarvoor terecht op StepStone, één van de grootste online jobsite in Europa.
Sinds 1996 brengt StepStone werknemers die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging in contact met werkgevers die op zoek zijn naar de geschikte kandidaat voor hun vacature.
Op de website zijn heel wat tips te vinden om de job te vinden waar jij naar op zoek bent. Dankzij een uiterst geavanceerde zoekmachine, de zoekfunctie op regio, functie of bedrijf, kan je exact die jobs vinden die je zoekt. Je kan ook een Job Agent aanmaken en de meest recente jobaanbiedingen die aan jouw profiel beantwoorden in je mailbox ontvangen.

Daarnaast vind je op de website de nodige tips om je CV en sollicitatiebrief te optimaliseren en kan je duizenden vacatures bekijken. Zo kan je snel op zoek gaan naar een nieuwe uitdaging. Als je een interessante vacature gevonden hebt, kan je zonder problemen online solliciteren. 

Op de website van StepStone vind je meer dan jobaanbiedingen. Er is ook recent nieuws te vinden over de arbeidsmarkt en resultaten van interessante marktstudies. Wist je trouwens dat het merendeel van de Belgische werknemers graag van thuis uit zou werken? En dat de Belgen niet kost wat kost carrière willen maken? 
Dit zijn slechts enkele van de interessante dingen die je te weten kan komen, dus neem zeker eens een kijkje op de jobsite van StepStone.