Mogelijk gemaakt door Blogger.

Dagje vrij, of nog beter, weekendje weg!

Aaah, een extra dagje thuis, zalig, en vooral in de mei-maand is het op die manier leuk aftellen naar de zomer!
Een feestdag thuis, of zelfs een heus verlengd weekend, perfect om er eens op uit te trekken of ook gewoon te genieten van je huis en omgeving!

Soms is het niet altijd zo makkelijk om uit te vissen wat je precies op zo een dagje kan gaan doen. Ik vind het altijd heel gezellig te genieten van een extra dagje gewoon thuis te blijven, lang in pyjama rond te lopen, iets bakken, nagels lakken, ... Maar ergens naartoe gaan is natuurlijk ook fijn. De meeste winkels zijn wel gesloten op een feestdag, maar als het een nationale feestdag is, is het altijd wel plezant om eens de grens over te steken en langs de winkels te kuieren.

Tegenwoordig ben ik ook helemaal into rommelmarktjes, ik vond er onlangs eens supercute melk- en suiker-setje en een tasje, en nu wil ik alle rommelmarkten in de buurt, en daarbuiten, wel graag eens gaan verkennen!

Een daguitstap is ook altijd leuk. Misschien een handige tip: op uitmetkorting.nl vind je daarbij ook nog eens tal van kortingen, bv. om naar de dierentuin te gaan, dat kan gaan van de Zoo van Antwerpen, Aquatopia of de Plackendael, maar je kan ook kiezen voor korting bij buitenlandse dierentuinen.
Ook een uitstapje naar een pretpark kan met korting, van alle plopsa-parken, tot Walibi, Bobbejaanland, Bellewaerde en ook die over de grenzen heen!
Ga je eerder voor een echt weekendje weg, kan je er ook terecht voor kortingscodes voor centerparcs en dergelijke.

Ik ben alvast een aan het kijken voor een weekendje weg, en ik kijk zo uit naar zomers weer voor een gezellige picknick, fiets- en boottochtje, bezoekje aan de zoo, enz...
Wat doen jullie graag op een vrije dag?
Petra x