Mogelijk gemaakt door Blogger.

Chanel Collection Superstition

Ook al blijft het zomeren, ik klaag zeker niet, maar de herfst is toch een beetje in zicht en bij een nieuw seizoen kijk ik toch altijd uit naar de nieuwe make-up collecties die daarbij horen!
Vandaag toon ik jullie graag enkele van mijn favoriete items uit de Chanel najaarscollectie 2013, namelijk de Collection Superstition.

In de collectie worden bronzen tinten, taupe en kaki gecombineerd met een gouden beige, intens roze en bordeaux. Naast mooie make-up producten voor ogen, nagels en lippen in enkele nieuwe kleuren, zit er ook een totaal nieuw product in de collectie, namelijk een crème blush.

♦ Le Blush Crème De Chanel
Ze zijn nieuw, compact en perfect afgestemd op de kleuren van de Chanel lippenstift. Ik heb het over de crème blushes, die verkrijgbaar zijn in zes verschillende kleuren. Van intens beige en abrikoos tot verschillende roze-tinten en bordeauxrood.

Het is een zachte blush crème die er poederachtig uitziet, maar eens je hem aanraakt voel je zijn cremige structuur. Hij heeft een satijnen finish en brengt heel makkelijk aan op de huid! Bestaat uit een olievrije formule, dus is helemaal niet vettig of glanzend op de huid, de kleur is stralend en mat, blijft heel lang houden en je hebt er echt maar weinig van nodig!

Ik probeerde Affinité, wat omschreven wordt als een intens blauwig roze, wat perfect is voor bleke huidjes en een koele ondertoon. Voor mij ziet hij er ook uit als het perfecte roze kleurtje, dus ik ben fan!
Daarnaast testte ik de intens beige kleur, Destiny, een subtiele bruine tint om dat zomerse kleurtje toch iets langer te faken!
Ik ben echt fan van deze nieuwe producten van Chanel, ze zijn zo leuk en handig, en je hebt er echt weinig van nodig. Gewoon voorzichtig met de vingertoppen aanbrengen, beter beginnen met wat minder en zo opbouwen, dan omgekeerd! Ze zien er echt mooi uit en blijven superlang houden op de huid!

♦ Rouge Coco Shine in Rendez-Vous
Een Rouge Coco Shine is één van de eerste producten van Chanel die ik aankocht! Ik vind het zo een geweldig product, een lichte lippenstift met het gevoel en de hydratatie van een balsem en die daarbij een mooie glans geeft!
Deze roze kleur Rendez-Vous wordt voor deze collectie gekoppeld aan de Affinité crème blush, een duo intens blauwachtig roze.

♦ Le Vernis in Mysterious
Terwijl we bij de blush en lippen heel wat roze zien terugkomen, kiest Chanel voor de ogen en nagels voor meer donkere tinten. Er zijn drie nagellakjes in deze collectie terug te vinden, toch één roze tint, Elixer, een melkachtige, grijzige rozetint, maar daarnaast vind je Alchimie, een combinatie van kaki en goud met een metallic effect, en Mysterious, wat een kaki kleurtje is met een vleugje antraciet.
Ik testte de Mysterious uit!

Het is inderdaad een donkergrijs-kaki kleurtje, hangt een beetje af wanneer je er naar kijkt, hoe het licht erin valt, etc. En wat vind ik het een mooie kleur, perfect voor de herfst!
Hij is heel goed gepigmenteerd en heeft een mooie natuurlijke glans. Hij brengt ook heel makkelijk en vlot aan, één laagje is al mooi dekkend, twee laagjes geeft de perfecte donkere kleur weer.

Wat denken jullie van deze producten uit de nieuwe herfstcollectie? Zijn jullie ook zo blij met de combinatie roze en donkere tinten, en matchen jullie je lipstick vaak aan je blush? Let me know!
Petra x

Chanel Collection Superstition
Le Blush Crème - €34.50
Rouge Coco Shine - €31
Le Vernis - €23
Verkrijgbaar sinds 14 augustus 2013 in de parfumerie