Mogelijk gemaakt door Blogger.

27 oktober 2013: Clean Closet, part II

Oké, ik ben een beetje laat, maar wie zondag 27/10/13 nog niets gepland heeft, Lochristi is alweer the place to be. Morgenmiddag vind de tweede editie van Clean Closet plaats, waar je kan gaan shoppen in de kleerkast van tal van fashionista's, en ook van mezelf.
Yep, ik zal er alweer te vinden zijn met een standje, waarbij ik enkele kledingstukken, schoenen en beautyproducten uit mijn persoonlijke collectie meebreng, eigenlijk mooie stuks die ik zelf aankocht, maar eigenlijk nooit gebruik, aandoe, ...Daarnaast vind je er ook leuke en heel wat lekkere hapjes en drankjes. Zo zal Beauty-Queen aanwezig zijn, waar je bij aankoop van een nagellakje een gratis mini-cure krijgt. Lielie staat er dan weer met handgemaakte spulletjes, zoals juweeltjes, kaartjes, enz.
Maar je gaat ook niet met een lege maag naar huis, je vind er de lekkere taartjes en cakes van Betty's Cakes, en ook 's middags zal Keep On Toasting terug aanwezig voor lekkere croques.

Waar en wanneer?
Clean Closet
Zondag 27 oktober 2013
De kring, Dekenijstraat, Lochristi (tussen Gent en Sint-Niklaas)
Je kan langskomen tussen 13u en 17u.

Deze editie staat in het teken van broeken, dus er wordt een speciale stand voorzien waar alle broeken samenhangen per maat. Ik heb al een paar leuke broeken verzameld, dus hier al een kleine glimps:

Hopelijk tot morgen?
Petra x

Meer info op de clean closet facebookpagina, of de website