Mogelijk gemaakt door Blogger.

Christmas giveaway: Win een Braun-set, met epilator & scheerapparaat

Aha, de kerstsfeer zit er nu helemaal in! Overal duiken kerststalletjes en -lichtjes op in de straten (en ook ik was normaal nu mijn kerstboom aan het zetten, ware het niet dat de lichtjes het begeven hebben...). En dit jaar mag ik ook hier eens voor kerstman (of -vrouw) spelen en kan één lucky person twee luxe cadeau's winnen voor onder de kerstboom!
Van Braun mag ik namelijk een set weggeven met een epilator for her en een scheerapparaat for him! Allebei gladgeschoren het nieuwe jaar in dus...
het gaat over de Braun Silk-épil 7 Skinspa (waarde: €189.99) en de Braun CoolTec CT4 Wet&Dry (waarde: €179.99).


Ik schreef onlangs nog over de Braun CoolTec, daar mijn vriend de proef op de som nam en dit toestel uittestte, en goed bevond! Het is een scheerapparaat die de scheerkop gaat afkoelen, waardoor huidirritatie zo goed als geen kans meer krijgt.
Daarbij bevat hij ook een krachtige trimmer, en kan hij ook mee onder de douche!

De Braun Silk-épil 7 Skinspa is een twee-in-één toestel, een epilator en exfoliatie borstel. Je kan dus de huid gaan scrubben, om droge en dode huidcellen te verwijderen met het borstelopzetstuk! Resultaat: een zachte huid en een betere huiduitstraling!
En met het epileerhoofd ga je dan weer de haartjes gaan verwijderen, zelfs de kortste en fijnste haartjes. Hij bevat een massagesysteem die de huid stimuleert om het epileren zachter en aangenamer te maken, en dat werkt ook echt bij mij, want ik vind het eigenlijk redelijk pijnloos scheren.
Het is een draadloos wet & dry toestel, dus kan ook in bad of onder de douche gebruikt worden, wat ik altijd een pluspunt vind!

Nu maken jullie dus kans op deze twee Braun-toestellen, met een waarde van bijna €370, dus eentje voor jou en eentje voor de boyfriend!
Wat moeten jullie doen?
♦ Stuur me een mailtje op petra @ sprinklesonacupcake.com waarom jij graag deze twee apparaten zou willen winnen.

Voor een extra winkans(laat weten in je mailtje wat je extra gedaan hebt):
♦ Like Sprinkles on a Cupcake op Facebook, Twitter en/of Bloglovin.
♦ Like StyleUnited op Facebook en/of Twitter
Deel deze winactie, of tweet: Volg @PetraCupcake en @SU_Belgie en maak kans op twee Braun scheerapparaten voor hem en haar: http://tiny.cc/wvfs7w'

De winactie is uitsluitend voor Belgische deelnemers en loopt tot 16 december 2013, middernacht. De winnaar wordt random gekozen en persoonlijk gecontacteerd!
Veel succes en HoHoHo...
Petra x