Mogelijk gemaakt door Blogger.

Sponsored Video: Special T by Nestlé


Er zijn tal van koffiemachines op de markt, maar wist je ook dat er voor de thee-drinkers onder ons ook een theezetapparaat bestaat? Ja hoor, ik heb het over de Special T van Nestlé, een apparaat dat voor elke theesoort de temperatuur en infusietijd aanpast.
Hij werkt met capsules, speciale capsules met heel wat verschillende theesoorten, die elk op zich een code bevatten zodat het apparaat weet hoe de dosering, water, temperatuur en bereidingstijd hoort te zijn.

Het toestel komt in vijf verschillende kleuren (zwart, wit, groen, grijs, rood) en ze hebben ook hele mooie tasjes in het gamma. Ze hebben ook een groot gamma theesoorten, van de klassieke smaken tot heel wat fruitsoorten en zo hebben ze ook blueberry muffin thee of caramel-smaak.

Het leuke aan het toestel is dat het helemaal niet lang duurt voor je het perfecte kopje thee klaar hebt. En inderdaad, het geheim van een goed kopje thee zit hem in de bereidingstijd. De Japanse Sencha Groene thee bijvoorbeeld, heeft een watertemperatuur van 83° nodig, terwijl je voor de Darjeeling Black Tea toch minimaal een temperatuur van 86° nodig hebt om zijn smaak echt tot zijn recht te laten komen. Die paar graden maken echt het verschil. Maar dankzij het toestel moet je nu zelf niet de tijd in de gaten gaan houden of de juiste temperatuur gaan proberen bepalen, hij doet dat allemaal voor jou!

Wat denken jullie ervan? Zou dit iets voor jou zijn, of ben je toch eerder een koffiedrinker?
Meer info via de Nestlé website

Post in samenwerking met Nestlé