zondag 24 januari 2010

3 suisses new collection

Vorige week kreeg ik de nieuwe catalogus van 3 suisses in de bus, en ik vind het altijd leuk om erin te bladeren. Zo kwam ik al enkele leuke stuks tegen, 'must-have-them-shoes' en supercoole looks,
check it out:

2 opmerkingen:

  1. Ik heb de boek ook al een tijdje binnen :-) staan echt mooie dingen tussen. 3 Suisses stuurt trouwens ook altijd enorm veel kortingscodes. Momenteel eentje van +-25euro en +- 35 euro. Dus echt wel voordelig!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja, ik vind er ook wel altijd iets in, en als het niet past, stuur je het gewoon terug! Ik wacht ook altijd om te bestellen als ik een goede kortingscode heb ontvangen hoor, meestal bestel ik veel ineens, dan hoef ik ook maar 1x al de extra kosten te betalen...

    BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram

Follow me on TikTok

Follow me on TikTok
PetraCupcake