vrijdag 28 mei 2010

River Island komt naar België

Op de site van Belmodo kwam ik het leuke berichtje tegen dat River Island dit jaar nog zijn eerste winkel in België zal openen, Yeay!! Volgens de website zal dit rond augustus, september zijn in Antwerpen, meer bepaald op de Meir naast Zara. Zo leuk nieuws, want River Island heeft echt leuke, trendy én betaalbare kledij! Ik kijk vaak op hun website maar jammer genoeg verzenden ze niet naar België. Kijk even mee naar enkele stuks uit hun new arrived en sun shop collectie:
What do you think?

6 opmerkingen:

 1. yes ein-de-lijk! ik wilde altijd al eens naar een river island gaan want als ik zo op blogs kijken hebben ze er echt leuke kleding en nu komt er één in België! :D

  Ik heb nog een vraagje voor je: heb je eigenlijk van nature zo stijl haar? en welke producten gebruik je om je haar te verzorgen want ik vind je haar echt mooi xo

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hey Stiene, bedankt, hoe lief!

  Ik doe eigelijk niet zo heel veel voor mijn haar. Het is superstijl, en moest ik het 's morgens niet kammen, zou het nog niet opvallen ook!
  Ik probeer er wel wat meer volume in te krijgen, maar dat lukt niet zo omdat het zo lang en stijl is, het zakt direct uit (ook als ik er eens krullen indoe).

  Ik gebruik soms een volumemousse, tigi fashionista big & bigger. Verder droog ik mijn haar gewoon losjes met de haardroger, ik gebruik dan paul mitchel super skinny serum, helpt om het wat sneller te drogen en geeft wat glans. En de paul mitchel hold me tight hairspray.

  Petra x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Where does that come from? The first skirt is amazing, the shoes are cool and the jewels too! Like that!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hey Chloé, it's all from a store called River Island, a store in the uk. The're opening a store in Belgium in august/september. To bad you can't order from there website, I love there stuff aswel! Where do you live, do you have a river island?

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram