Mogelijk gemaakt door Blogger.

Catrice preview 'Caramé'

Eerst en vooral wou ik nog eens melden, gisteren was mijn 150e post, yeay!! Bedankt aan al mijn volgers en bedankt voor jullie comments, vind ik superleuk!!

De collectie 'Oceana' van Catrice ligt nog maar net in de winkels, of je kan al wegdromen bij de preview van de nieuwe collectie, Caramé, die vanaf juli in de winkels ligt.
Caramé roept visioenen op van een avondwandeling over een oosterse bazaar, of dat is wat Catrice met deze collectie toch wil bereiken. Met zijn levendige, contrasterende en toch harmonieuze kleuren en de verpakking in decoratieve oosterse stijl, zitten ze alsinds al in de goede richting.

4 nagellakjes in heel mooie oriental kleurtjes: bronzed brown, oriental orange, berry bazaar en spiced bronze.

Caramé oriental gloss in 3 kleurtjes: berry bazaar, oriental orange en spiced red.

Caramé intense eye shadow in 4 tinten: silky gold, peacock blue, spiced red, spiced bronze caramé.

Caramé gloriously smokey eyes kit, wat Catrice omschrijft als 'our ultimate limited edition Caramé highlight' en je ziet alleen de verpakking van de kit, ben ik zo nieuwsgierig naar!!

Caramé liquid eyeliner in peacock blue of spiced bronze.
Caramé Terracotta powder, een echte must-have voor de zomer, zo zie je er altijd licht gebruind of sunkissed uit!!


Wat denken jullie van de collectie? De nagellakjes vind ik alsinds supermooi van kleur, ook de smokey eyes kit en de terracotta poeder wil ik zeker eens van dichter bij gaan bekijken... Nog even geduld tot juli dus!