dinsdag 18 mei 2010

Are you a Carrie, Miranda, Charlotte or Samantha?

Op de flair-website vind je deze leuke 'welk personage uit sex and the city ben jij?' test.
Ik deed de test en het resultaat: "Jij bent Carrie! Je bent net zo sociaal en prettig gestoord als Carrie. Jouw vriendenkring vertrouwt op jou en jij zorgt ervoor dat iedereen zich prettig voelt. Het zoeken naar jouw Mister Big loopt dan misschien niet altijd even vlot, je houdt er toch sterke verhalen aan over!"
Ik hou alsinds heel erg van schrijven, van schoenen en fashion, maar mijn Mister Big heb ik al verschillende jaren geleden gevonden...maar of we ooit zullen trouwen, dat blijft voor mij nog een raadsel (but, I don't get my hopes up too high)
Doe hier de test en laat weten welk personage jij bent, en of het ook klopt...

3 opmerkingen:

  1. Ik ben ook een Carrie ^^ Hoewel ik heel wat on-Carrie achtige dingen had gekozen! Achja, het is maar een quizje :p De hele SATC2 mania staat duidelijk op het punt om te beginnen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Haha ik ben ook al Carrie, maar het klopt toch niet helemaal :p x

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Super leuke test! Ik ga hem ook binnenkort doen :)

    BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram