zaterdag 8 mei 2010

How To: Cut Side Bangs

Ik heb een echte kappersfobie. Zo ging ik enkele jaren terug een kapsalon binnen, om mijn lang haar wat in te korten en op te knippen. Er mocht 20 cm af had ik gemeld, wat ik al veel vond!! Ik zag superveel haar op de grond vallen, en ik voelde al bijna geen haar meer tegen mijn rug!! Aaahh, help, wat nu! En ik durfde niets te zeggen! Ik kwam buiten en met tranen in mijn ogen voelde ik aan mijn haar, of wat er nog van overschoot!! Het was 40cm korter!!! What The What!! Sinsdien durf ik geen kapsalon meer binnenstappen. Als het echt nodig is laat ik een vriendin die voor kapster gestudeerd heeft mijn haar wat bijknippen, maar ik ben nog het meest tevreden met mijn investering in een goede kappersschaar! Ik knip nu regelmatig zelf mijn haar bij, wat er meestal toch redelijk goed uitziet!! En wat een handige website is youtube dan, ik kijk er toch regelmatig op 'how to'-filmpjes om toch een beetje de handeling over te nemen! Nu was het nog eens tijd om mijn 'side bangs' bij te knippen en vond ik dit leuke filmpje van 'Ahanhbarbie34' en vond het resultaat heel mooi, kijk eventje mee: Ze heeft een heel leuke youtube-page met allerlei leuke filmpjes over beauty and hair, you have to check it out!! Hoe zit het bij jullie. Gaan jullie graag naar de kapper, of knip je soms ook je eigen haar bij?

2 opmerkingen:

 1. That worked out really well... I once cut my bangs myself and ended up looking ridiculous... so a tutorial would maybe have helped, haha
  *Nathalie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb vroeger ook heel wat no-no's meegemaakt bij kappers... meestal knipten ze dan veel meer dan je gevraagd had.

  Maar sinds enkele jaren heb ik goede kapster gevonden in Gent, al durf ik af en toe ook wel eens mijn pony bij te knippen. Ik ben zelf afgestudeerd als kapster dus dat valt best mee.

  Groetjesx

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram

Follow me on TikTok

Follow me on TikTok
PetraCupcake