vrijdag 14 mei 2010

One Tree Hill Season 8 ??

De CW president Dawn Ostroff heeft toegegeven dat ze door het succes van One Tree Hill wordt aangemoedigd! In een interview met The Hollywood Reporter geeft ze de Tree Hill fans hoop op de mogelijkheid tot een 8e seizoen!! Yeay, I love OTH, one of my favorite tv-shows!
"We worden aangemoedigd. We vinden dat Mark Schwahn (creator) het geweldig gedaan heeft met het programma. De fans zijn heel trouw en toegewijd. Ze hebben rond de 1.9 miljoen fans op facebook. " Over een nieuw seizoen zegt ze: " Te vroeg om al iets te zeggen, maar in de creatieve zin voelen we dat het programma zich in een heel goede plaats bevind." So there's hope!! Zijn jullie fan van de show en willen jullie nog een volgend seizoen? Ik heb dan ook nog de videopremiere van Alicia Keys' Unthinkable. Heel toepasselijk bij deze post, want hoewel Chad Michael Murray niet meer meespeelt in One Tree Hill, wordt hij er wel nog vaak aan gelinkt. Maar hier heeft een een rol in de nieuwe videoclip van Alicia Keys. Check it out:

1 opmerking:

 1. Dankjewel voor je comment!
  ik vind je blog ook erg leuk!
  en ik HOU van cupcakes <3

  zullen we elkaar volgen? xx

  x
  Nadiyeisnotmyname

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram